- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
Hali!
Adott egy gépterem 21 ugyanolyan géppel. Chrome-ok mindegyik gépen ugyanazt csinálja, fagyogat töltés közben 3-4-5 másodpercekre egészen addig amíg az egész oldalt be nem tölti teljesen. Nagyon idegesítő. Már mindent kipróbáltam, végül az egyik gép format, majd új rendszer win (8) ... És az agyam eldobom, teljesen friss rendszeren ugyanúgy fagyogat. Ha egy-két gépen csinálná akkor valamit bekapott vagy egyéb, de 21 gépen??? (firefox-ot próbáltam, feltettem egy két gépre, tökéletesen működik) Összeszarta magát a Chrome??? úgy általánosan?? vagy mia cickafarok lehet?
Ja más furcsaságot is csinál: pl nem lehet bekapcsolni a biztonsági zárolást, hiába klikkelek rá nem történik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest