Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a KMPlayert, de valamit nem vettem észre telepítés közben és sikerült elcsesznie a böngészőmet. Amikor megnyitom mindig ez a lap jön be : http://istart.webssearches.com/
De nekem ez nem kell és nem tudom sehogy sem eltávolítani. Beállításoknál mindenhonnan kitöröltem. Indulásnál beállítottam, hogy új lap oldal megnyitása. DE semmi. Már nem tudom hova ment bele vagy mit csinált, de egyszerűen nem tudok megszabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest