Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok
CoolNovot használok ami Chrome alapú. Mostanában történt a következő: youtube oldalán bejelentkezve vagyok. Mindenféle kis miniatűr videóajánlók a főoldalon (www.youtube.com): ezek most szürke kis kockák, semmi kép.. Az oldalon található nyelvválasztó, országválasztó (alul), valamint nevem mellett lévő választási lehetőséget is teljesen inaktívak, nem kattinthatók nincs legördülő menü stb.. mintha egy nem aktív weboldal lenne. Pár link azért aktív de semmi egyéb.
Ha IE módra váltom az adott oldalt, akkor minden tökéletes, minden megjelenik normálisan.
A fórumban próbáltam rákeresni, de ilyen probléma leírással nem találkoztam. Várom a megoldásokat.
Üdv.UPDATE:
No hozzáadtam a Magic Action for Youtube és minden visszaállt az eredetire, probléma megszűnt így első ránézésre ..
Ez mitől lehet?? Tiszta rejtély a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest