Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Üdv Urak, kollégámnak chrome-ban nem működik a "c" "v" és a "h" gomb a billentyűzetéből....mindenhol máshol működik csak a böngészőben nem.
Találkozott már valaki ilyennel, mi a biz ez és hogyan lehet orvosolni? O.oDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L7wy
őstag
Én úgy tudom h a Blink nem csere volt, csak átnevezés, és a fejlesztés ugyanolyan sebességben folyt.
(van egy almám, és azt mondom, hogy te most körte vagy, majd szép lassan elkezdem körte alakúra faragni, de nem lett abból egyből körte)[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
HollyBoni
veterán
Chrome-ban csomó videónál nem jelenik meg a 4K opció, IE-ben pedig mindig. Ez mitől lehet, hogy lehetne kijavítani a hibát?
-
w333
félisten
válasz HollyBoni #17705 üzenetére
Azért mert a Chrome erőlteti a html5 videólejátszást !
Ajánlom a YouTube Center -t ezzel minden be tudsz állítani !
Pl. azt hogy az alapértelmezett lejátszás a "Flash" legyen, sőt még azt is hogy a videók milyen felbontásban induljanak el, + sok beállítási lehetősége van még
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
myke01
senior tag
Lehet ,hogy volt már ,ha igen ,bocs az ismétlésért.
A Chrome melyik flash playert használja (alapértelmezetten) ,ha mindkettő bekapcsolt állapotban van. A saját Pepperflash-t ,vagy az Adobe félét ? -
modd3r
őstag
Azt be lehet valahol állítani, hogy az alsó letöltő-sáv, a letöltések végén automatikusan bezáródjon?
-
ETOM
addikt
válasz Rototti #17720 üzenetére
Néhol a beágyazott videók ezzel is HTML5-ben vannak.
Mindegy ez a megoldás jó lesz most:
Here's how I disabled HTML5 video in Chrome on Windows:
Find the file called ffmpegsumo.dll where Chrome is installed (C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\30.xxxxx\ for me).Delete it or move it out of that folder.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz laszlohu #17717 üzenetére
február óta nem frissült a youtube center
más:
Adblock Plus bugos, elrontja a vissza gombot. Írtam ide múltkor, azt hittem a Chrome bug-ja, de nem. A sima Adblock-al megy a vissza gomb első kattintásra.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
nekem néha az auto hd nem megy.. Magic Actions-al azonnal ment, YC mindig vár a video elején egy kicsit, és néha elfelejti átdobni. Viszont MA-ben nincs pár dolog amit emebben szeretek
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
M3oH
addikt
YTC magától nekem nem teszi feljebb 720pnél. Kombinálom én is a Magic actionnal. Így megy szépen
-
-
-
csoszogi
tag
Sziasztok
CoolNovot használok ami Chrome alapú. Mostanában történt a következő: youtube oldalán bejelentkezve vagyok. Mindenféle kis miniatűr videóajánlók a főoldalon (www.youtube.com): ezek most szürke kis kockák, semmi kép.. Az oldalon található nyelvválasztó, országválasztó (alul), valamint nevem mellett lévő választási lehetőséget is teljesen inaktívak, nem kattinthatók nincs legördülő menü stb.. mintha egy nem aktív weboldal lenne. Pár link azért aktív de semmi egyéb.
Ha IE módra váltom az adott oldalt, akkor minden tökéletes, minden megjelenik normálisan.
A fórumban próbáltam rákeresni, de ilyen probléma leírással nem találkoztam. Várom a megoldásokat.
Üdv.UPDATE:
No hozzáadtam a Magic Action for Youtube és minden visszaállt az eredetire, probléma megszűnt így első ránézésre ..
Ez mitől lehet?? Tiszta rejtély a világ...[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz myke01 #17737 üzenetére
igen, viszont van olyan előnye ami miatt szeretem/megszoktam. Írtam ide már párszor, eddig megoldódtak a problémák. Néha előjön ilyen-olyan gond egyik napról a másikra mint most is és ha jól emlékszem a múltkoriban is valami youtube bajom volt. A beépített IE kernel meg IE8 előtti, azzal mégis ment gond nélkül a youtube összes funkciója. Kis agymenés: ha a való világ úgy működne, hogy egy adott cégcsoport (Google) saját terméke (Chrome, Youtube) össze vissza problémákat okoznának egymásnak, akkor az életképtelen lenne. Olvasgatva az itteni youtubos problémákat még örülhetek...
-
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Frissült mostanában a chrome?
Eddig megjegyezte az beírt előzményeket, de most nem akarja.
Be kell külön állítani valamit vagy kivették belőle ezt a lehetőséget?Köszi
-
yuri90
tag
Sziasztok!
A ghostery helyettesítheti az adblocker bővítményeket? -
D-Phrag
senior tag
Már olvasgattam vissza, de még olyan választ nem találtam, ami tökékeltes lenne az alábbi problémára.
Egy időben a Chrome alapú böngészőben átváltottam Flash-ről HTML5 alapú lejátszóra. Hiba volt. Flash kell. Persze nincs "vissza" út.
Iron-t használó gépemen a letörlöm a ffmpegsumo.dll fájl törlése után ugyan mentek a videók flashel (bár voltak formátumok amik nem), viszont pl. CoolNovo-ban már nem indul el törlés után egy YT videó sem. Youtube Options nem segít, Youtube Center pedig Chrome alatt nem működik már.5let? Volt teljes-hatékony uninstall is, de nem segített..
-
spammer
veterán
válasz D-Phrag #17744 üzenetére
Opera böngésző
Na jó, próbáld meg ezzel [link] vagy esetleg másik user agent switcher bővítménnyel Opera "módra" állítani, akkor Youtube-on elvileg a flash lejátszót kellene használnia.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz D-Phrag #17746 üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mert nincs fent Chrome, már egy jó ideje Operázok. A bővítmény lényege röviden annyi, hogy a user agent átállításával a weboldalak másnak ismerik fel a böngészőt.
Jelen esetben az a lényeg, hogy a Chrome helyett Operának lássák, ezáltal pedig a YT flashben nyomja a videót és ne mindenáron HTML5-ben. Mert Opera alatt flashben megy a YT (legalábbis nálam).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest