Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de nekem az alábbi adódott:
Használom a Chromeot, megnyitok több lapot. Ha visszamegyek egy másik lapra akkor random módon, "befagy", ami abban nyilvánul meg, hogy lehet bármire kattintani, az "alatta" megnyílik, de az oldal képe marad. Nem lehet lefelé sem görgetni.
Vagy másik változat: hagy kattintani, bejön láthatóan az új oldal, majd vissza is ugrik. És hiába gépelek be új címet fent, nem megy. Csak a lap bezárása majd újbóli megnyitása javítja.
Ezt a régi laptopon nem csinálta, csak ezen az újon (N5110 dell). Az az igazság, hogy ez még csak "játszós" windows amin próbálgatom a drivereket, meg a W7 kezelését (most tértem át XP-ről) de hamarosan szeretnék egy tiszta lappal indított windowst, amin jó lenne, ha a chrome működne, mert így nulla szegény
1 már újratelepítettem, de nem oldotta meg a gondomat...Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest