Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de nekem az alábbi adódott:
Használom a Chromeot, megnyitok több lapot. Ha visszamegyek egy másik lapra akkor random módon, "befagy", ami abban nyilvánul meg, hogy lehet bármire kattintani, az "alatta" megnyílik, de az oldal képe marad. Nem lehet lefelé sem görgetni.
Vagy másik változat: hagy kattintani, bejön láthatóan az új oldal, majd vissza is ugrik. És hiába gépelek be új címet fent, nem megy. Csak a lap bezárása majd újbóli megnyitása javítja.
Ezt a régi laptopon nem csinálta, csak ezen az újon (N5110 dell). Az az igazság, hogy ez még csak "játszós" windows amin próbálgatom a drivereket, meg a W7 kezelését (most tértem át XP-ről) de hamarosan szeretnék egy tiszta lappal indított windowst, amin jó lenne, ha a chrome működne, mert így nulla szegény
1 már újratelepítettem, de nem oldotta meg a gondomat...Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (130W vagy 180W töltővel)
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest