Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)