- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jaki2000 #9005 üzenetére
Menj el a címtáradba a telefonon, ott a beállítások, megjelenítendő kapcsolatok. Pipáld be a google accot. Esetleg nézd meg a beállítások, szinkronizáció, google, katt az emailre, majd a listában nézd meg, hogy mindent sikeresen szinkronizál, amit kell.
Esetleg cache törlés. -
EmberXY
veterán
válasz
Jaki2000 #4401 üzenetére
Még egy ötletem van, ha esetleg ezzel jobban boldogulsz...
Ha firefoxot használsz, van néhány kiegészítő hozzá, amik a gmail-lel kapcsolatosak, ha gondolod nyálazd át őket, van jópár: [link]
Bár ha már a böngészőben vagy, akkor a gmail-t egyszerűbb megnyitni..., de azért hasznosak lehetnek. -
napocska2
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
Jaki2000 #4245 üzenetére
szia, köszi szépen, hogy figyelmeztettél, hogy hozzászóltál.
időközben találtam egy programot, a MailStoreHome, ami learhiválta a teljes gmail fiókot úgy, hogy az egyes címkéket külön mappába tette, és az eredeti formázást, csatolmányokat is megtartotta. a 7gb betelt tárhelyről lett egy 4 gb archív mappa. viszont tényleg praktikus progi. külön mappákba bármely más levelezőfiókot hozzá tud archiválni és portable.
amit nagyon hiányoltam, hogy pl. nem lehet fájlméret szerint sorba rendezni a leveleket, mint a yahoo mailben. csak dátum szerint. úgyhogy végül úgy ürítettem ki, hogy csináltam egy keresést levelekre, amik tartalmaznak csatolmányt. ezeknek létrehoztam egy külön címkét, majd erre szűrtem és elkezdtem a legrégebbieket kijelölgetni és áthelyezni a kukába. ahhoz nem volt lelkierőm, hogy egyesével szortírozzak át több száz levelet.
azóta viszont azt csinálom, hogy egy automatikusan egy yahoo mailes fiókra irányítom át a levelek egy példányát, így minden megvan online két példányban is. a yahopo mail valóban korlátlan, és 25 MB csatolmányt is küld és fogad, sajna a felhasználói felülete nem olyan praktikus, mint a gmailé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest