Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
aktív tag
Hello
Gmail regisztrálásnál megadtam másodlagos e-mail címet is, amit sehol se tudok változtatni.
Ma egyik gmail fiókba jelszóváltoztatás volt, és a regisztráláskor megadott másodlagos címre küldött is egy értesítést erről.
Levél alján szerepel egy olyan, hogy eltávolítom ezt, mint másodlagos cím, de változtatni nem lehet, csak törölni.
Napok óta keresem a megoldást, de semmi eredménye.Gmail -> Fiókbeállítások -> Fiók áttekintése -> E-mail címek és felhasználónevek -> Szerkesztés...
Itt tudok hozzáadni újat, de alapba, csak a fő gmail cím szerepel.Valaki tudja, hogy hol lehet ezt állítani?
Ha nem, akkor max mindegyik gmail címemnél jelszót változtatok (majd vissza)... és akkor a másodlagos címre belépve tudom törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest