Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell Pro 14 Plus Ultra5 238V vPro 8mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Arc iGPU 130V Win11 Pro Garancia
- Honor X8a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! ÉJFEKETE / midnight MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet hogy oltárian nagy hülyeséget kérdezek, de neked négy magos procid van, és neked mind a négyet kell állítani, nekem meg 2 magos procim van, így csak 2-t kellene álligatni a 4ből? Esetleg ha beállítom mind a négyet egy két magos proci esetében az nem okozhat kárt?
Mert amikor felhúztam a prockót nagyon akkor jóformán teljesen mind1, hogy hogy állítottam be, minden esetben szarabb volt a rendszer memória írás és olvasás terén mint kisebb órajelen. És még hülyeségeket is írt az everest. Pl.: 1950-en volt az FSB, a RAM meg 1300-ra lett visszavéve. Szal pont 3:2 lett volna az arányom, de az everest !!! legújabb verziója!!! az írta hogy 4:3 az arányom és kis értékek jöttek ki a memória írás olvasásra. Amikor ezen változtattam, és már 4:3 volt ténylegesen az arányom, akkor azt írta hogy 6:4 az arány (az meg milyen arány? egyszerűsíteni se tud a gép már?
3:2....) Szal össze vissza mindent ír. Ettől függetlenül a proci majdnem 4,4 Ghz-en ment, hogy a memória írás olvasások szarok voltak és nagyon hasított minden és nem is kék halálozott. Erre gondoltam hátha a legújabb everest még nem az igazi, felteszem az egyel régebbit. Még el sem indítom, azzal nyit, hogy "a számítógépében ismeretlen hardver található, az everest pontossága nem garantálható" <<< köszi.