Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lord Dragon
üzenetére
A linktel cikk alapján kéeszült a topicban már linkelt magyar nyelvű írás. Ez már eléggé szakcucc.
Azon én is gondolkoztam, hogy állítani kell-e, de ahogy nézegettem külföldi fórumokon a próbálkozásokat (mondjuk nem néztem, hogy ki mivel próbálkozott), mindenki megpiszkálta mind a 4-et.
Kárt nem hiszem, hogy tudsz benne tenni ezzel, mert annyit próbálkoztam már, hogy akkor én már rég leégettem volna.

Sajnos azt kell mondjam a rammal kapcsolatban, hogy atomstabil eredményt én is csak 1800:1800-on tudtam elérni. Ergo 450-es FSB, így stabil a prockó, és a memó is. Ez volt a Q9300 + Diablo és most a Q9550 + G. Skill párossal is. Mindössze annyiban különbözik a dolog, hogy a szorzó miatt most 500Mhz-el magasabb órajelen jár a proci. (Mivel taccsra tettem a G.Skill-et, most jön az újabb kanyar egy CellShock-al).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi