- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aventador91 #520 üzenetére
én kék pueblo-t szoktam venni.
amúgy ez a kedvenc gépem, 225 °C fokig állítható öt fokos lépcsőkkel, kellően hosszú ideig füstöl vele a dohány, kb egy perccel tovább, mint a kollégák a sima cigijüket elszívják.
annyi negatívum, hogy két-három év után eddig mindegyik elromlott. -
-
válasz
Aventador91 #515 üzenetére
-
szép estét
tudod évek óta vaporizálok, többféle is van a birtokomban, egyik jobb mint a másik, és a glo is kiváló dry vapor. a vágott dohányon nem azt értem, hogy én vagdosom, a cigaretta dohányokat hívom így, amik 30gr-os kiszerelésben kaphatóak. megemlitsem még, hogy gyógynövényeket is szoktam? szárított kamilla virágzat a glo-val is finom, galagonya virágos hajtásvég, stb. -
válasz
Aventador91 #509 üzenetére
miért? nincs elégve a dohány a művelet végén, sötétbarna színű, lényegében mint egy dry vaporizert használom. füstélmény megvan, a nikotin pedig felszabadul. ha a dohányt elégeted, az káros. itt nincs láng.
eboostr: a glohoz kapható elhasznált cigiimet nem dobom el, abból lesz a füstszűrő. ha felénél eltörsz egy szálat, látod, hogy csak az alsó felében volt dohány. A felső fele egy papír cső, a végében egy kis szűrővel a belsejében. Ezt használom ha simán dohányt raktam az eszközbe szűrőnek:
-
az eszköz alul nyitható, a beletett és 'elégetett' dohány azon keresztül szépen kitolható a belsejéből. akár a kis kefével, amit hozzá adnak. mini tölcsért használok a betöltéshez, a tölcsért háromnegyedéig rakom dohánnyal.
a he-t sikerült megválaszolnom? -
((az eszköz vágott dohánnyal is kiválóan működik, a cigijét kettétörve a füstszűrő jó füstszűrőnek. az elhasznált cigaretta pusz kétszer használható, ha kap négy csepp nikotinos folyadékot, a cigiben lévő dohány a cseppeket szépen felszívja.))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest