Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
Gloob
addikt
válasz
Szandra9903 #496 üzenetére
Szerintem garanciális csere! Hívd az ügyfélszolgálatot, mondd el a gondolat. Kicserélik.
-
Szandra9903
friss újonc
Sziasztok. 1honapja vásároltam a készüléket eddig semmi probléma nem volt vele magyon meg szerettem. Viszont tegnap óta azt csinálja ha be akarom kapcsolni rezgesig nyomom és utanna el kezd villogni 3szor a teli karika és kikapcsol és 4szer csinalja meg utanna jó. És toltesnel is félig fel tölt utanna ott is elkezd villogni minden és onnantól nem tölt ki kapcsol. Válaszokat előre is köszi.
-
mogyoro42
csendes tag
Három napja én is vettem két régit 2.000.- ért. Azért nem négyet, mert nem tudom, hosszútávon megszokom-e sima 1 mg, napi 20 szál cigi után.
Ha bejön, mindenhová kell belőle, hogy ne kényszerülnek vissza normál cigire.
Bright tobaccot használok, eddig nekem jó, azóta nincs hagyományos.
Volt régen egy e-cigis vargabetűm, és ott pont ez az édes íz volt, meg ez az idióta mű dohány íz, meg könnyű füst.
Nem-e lehet-e, hogy a vágott dohány etilén glikollal van keverve (a füst érdekében), ami az e-liquid alapanyaga?
Ez önmagában nem baj, teljesen valid, meg legális, meg minden, csak kíváncsiság...
Nyugodtan szedjetek szét a felvetésemért... -
dionaea
őstag
A régi készülék pár helyen még kapható 2000ft ért akit érdekel.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Zsolesz1885 #490 üzenetére
Heets 1750.-, úgyhogy még mindig sokkal gazdaságosabb.
-
trebrona
nagyúr
Milyen készülékekkel kompatibilis a TQS Jázmin tea hevítőrúd?
A jelenleg forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech,Uwoo és Jlv hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a TQS herbal stick hevítőrúdjai.
Méretből adódóan sem lehet mindennel kompatibilis.
-
batai15
félisten
Akkor tudnátok ajánlani webshopot ? Vagy csak a neo márka játszik ? Mert én azért vettem glo-t mert mondták hogy van hozza nikotin mentes hevito rúd is de eddig nem találtam.
mondjuk a fentebb linkelt oldal szerint kompatibilis a glo-val is pl a tqs rúd. -
trebrona
nagyúr
válasz
Zsolesz1885 #482 üzenetére
Itt hiába nézelődik, ezek csak Iqos-hoz valók.
-
Essejó
veterán
válasz
Zsolesz1885 #482 üzenetére
De gyorsan, mert már készül a törvény, hogy ezeket is csak trafikban lehessen megvenni.
-
batai15
félisten
Sziasztok vettem magamnak is egy glo készüléket hogy kielégít sem a koca dohányos hajlamaim.
Amit a boltban vettem ízesített hevítő rudat nem rossz , de valami intenzívebb ízű nikotin mentes kellene. (Áfonyás az vettem ) tudnátok ajánlani főleg citrusos markát + beszerzési helyet? -
FіkuszKukіsz
őstag
Na elmennek ezek a csába....
[A hevített dohánytermékeknél is betiltaná Brüsszel az ízesített változatokat]
-
Zsolesz1885
tag
Ma reggel kerestem én is, de még nincs. Itt Győrben elvileg holnaptól lesz az egyik forgalmas dohiba.
-
dionaea
őstag
válasz
hallerlaller #475 üzenetére
Egy ideig volt 4k azok amik tavaly 6ezerbe kerültek szerintem már sehol nincs ennyiért
-
RoMix85
aktív tag
Ha jól értem nálunk nincs classic tobacco?!
jelenleg Romániában tartózkodom, itt kezdtem el a glo-t használni, 50 lej, kb 4000ft egy készülék amihez adnak egy doboz 20szálas neot amit választasz. A classic tobacco- t kértem hozzá. Ez volt szerdán azóta semmi cigi. És nem is hiányzik. Erős dohányosnak gondolom magam, kb napi 20 szál töltött sárga pall-mall (kb kék sophiane erősség dobozosból) ment el előtte. Csak a reggeli kávéhoz ment vagy 5 szál. Na most ezzel az említett dohánnyal kb 3 elég reggel és olyan 10-12 szál megy gloval naponta. Itt ahogy láttam van 12 szálas doboz is, tegnap vettem pár doboz ízt hogy próbálgassam (3 doboz után egyet ingyen adtak😁 nem tudtam mikor én vettem nyilván örültem. A tapasztalataim eddig hogy a terracotta dohány túl gyenge, a tropic az ha nem pattintom el tetszik de elpattintva inkább mentolt érzek és nem jön be. A purple cklick az az áfonyás,szintén tetszik, a scarlet click az elpattintva erős mentol meg valami epres íz, pattintás nélkül gyenge. Ez megint nem jó. Ezeket próbáltam eddig, de állandó cigis iznek a classic t. a favorit. Nem tudom még mik vannak,elvileg a gold tobacco is sima dohány íz amit nem próbáltam de szerintem az is gyengébb lenne. Így most megvagyok lőve ha pont az nincs otthon ami a legjobban bevált☹️Ui mindet normál módban próbáltam, a boost üzemidő hagyjuk kategória. Még a 4 perc is kevés... ez az egy problémám van leginkább a készülékkel.
-
hallerlaller
addikt
Sziasztok, hol lehet Glo Hyper készüléket venni 4000-ért? Dohányboltokban mindenhol 8e ahol néztem, weboldalukon pedig valahol azt találtam olvasni hogy ajánlott fogyasztói ár 4000 csak most istenért nem találom.
-
minyó1
kezdő
válasz
Zsolesz1885 #473 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen a választ.
-
minyó1
kezdő
Sziasztok! Aromagolyós kérdés. Kell hozzá az applikátor is? Gondolom csak a lyukba kell betenni a golyót (
), de kézzel megoldható(
)?
Régóta várok kókuszos ízre, a tropic elég erősen az, de kipróbálnék egy pina colada golyót. -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Iqos után, (mellé) vettem egy GIo-t. (1500ft -ért😀)
Eddig adja👍
Sajnos azonban tegnap óta nem tudok fellépni a weboldalukra, hogy regisztráljak
Valakinek van info-ja ezzel kapcsolatban?
Előre is -
jose999
senior tag
Bizony, hogy jó! Pozitívan csalódtam benne. Terracotta szerintem bűn rossz, a Goldenben bíztam, hátha... Hát nekem ugyanolyan rossz, sőt... Gondoltam kipróbálom a Bright-ot, ez bejött. Kávé mellé (majdnem) tökéletes számomra. Boost módban meg főleg! (Amúgy az állandó íz nálam a Tropical).
-
dionaea
őstag
Sztem nem rossz a bright tobaco.
Én főleg a terrakottát szoktam használni.az izesitetteket nagyon néha abból is a kék mentolosat a többi nagyon fura. -
fatal`
titán
Inkább a rohadt classic tobaccot hoznák már be az országba a mindenféle ízesített cucc helyett, amiből már annyi van, mint a nyű.
-
Zsolesz1885
tag
Nagyon csalódott vagyok, érthetetlen hogy a BAT-nál ki találja ki ezeket. Ez a két dohányos ugyan az mint az előző. Meg azt az alut minek erőltetik a neo-ban, ez is rejtély. KiBATnak velünk úgy látom..
-
válasz
SpongyaBob #457 üzenetére
de itt nem írják, hogy vaníliás.
ez kb olyan, mint egy borkostoló: "a vaddisznók által feltúrt őszi erdő illata" stb.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
SpongyaBob #461 üzenetére
Igen,én is így vagyok vele.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
SpongyaBob #459 üzenetére
Nincs. Kapszula csak a borsmentásban van.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
SpongyaBob #457 üzenetére
Próbáltam. Tegnap vettem egyet,nem vaníliás. Olyan mint a régi sima dohányízű.
-
Zsolesz1885
tag
Nekem teljesen eltűnt a neo íze, szimplán csak mentol íze van, a szöllősnek meg a tuttis-nak is. Nálatok is előfordul?
-
remi67
tag
Nincs doboz (íztől függetlenül) amiből 1-2 db ne szakadna bele.
Én csak itthon használom (1 reggel, 1 este, esetleg ha délben itthon vagyok akkor délben 1) úgyhogy nem olyan nagy probléma, fogpiszkálót szoktam felülről beleszúrni és úgy ki lehet húzni.
A gyártástechnológiával lehet valami gond, nem elszakad hanem szétcsúszik, kipróbáltam, a kihúzás után simán össze lehet újból rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest