Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
A régi routeremen az openwrt-t csak akkor tudtam update-elni, ha csak olyan alkalmazásaim voltak, amiket csomagkezelőből telepítettem. Törölnöm kellett a külön fájlból telepített alkalmazásokat. Most annyi változott, hogy törli az update-kor a külső appokat.
Nekem is a luci skin mindig törlődik, mert azt a github-ról installálom. -
SztiviVander
addikt
Nem kellene hogy eltűnjenek a forward szabályok a gl felületről attól hogy luciban beállítasz egy forrás ip-t, feltéve hogy semmi mást nem állítasz át. Én is állítottam be az egyik forwardnál source ip-t luci alól és ugyanúgy megvan gl felületen is (de ott nyilván nem látszik hogy szűrve van ip-re).
Igen, ha a gl felületről frissítesz akkor ugyan a konfigokat megtartja (ha bekapcsolod hogy tartsa meg), de az egyedileg telepített openwrt csomagok mennek a levesbe. Esetleg meg lehetne próbálni luci alól frissíteni, mert alapból az openwrt upgrade-nél meg kellene maradjon az összes egyedileg telepített csomag, szóval ez is valami gl sajátosság lehet. Aztán lehet hogy eleve a fw olyan hogy mindig tiszta openwrt-t rak fel és csak a /etc -t nem bántja. Majd egyszer kipróbálom én is.
-
Egész jól bővül az itteni felhasználók tábora.
Én nem használok gyári fw-t, szóval sokat nem tudok hozzászólni, de nyúlfarknyi TP-LINK-es OpenWrt-s múltamból azért arra emlékszem, hogy ott is van factory és sysupgrade firmware, frissíteni az utóbbival kell, és az megtartja a beállításokat is, még a factory mindent felülír. Mivel a gyári fw végülis egy OpenWrt "származék", gondolom itt is ez a szitu.
Erről a VPN-ről mindig az jut eszembe, hogy mindenki szerint "hót egyszerű", de egy igazán jó segédlet még sincs hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest