Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Meg mindig az AB kerdes:
Nalam ez a default beallitas, masnak is? Intruder, a Nightly-kban ez hogy van beallitva?
A custom path-nal ez tuti jo? empt = /tmp nekem nem tunik egeszsegesnek? Lehet be kene egy pendrive-ot pattintani es azt megadni custom path-nak? Mondjuk ha mondjuk router restart miatt nvrambol torlodik, akkor megertem, hogy kikapcsolja magatol, de 5n8o uptime-nal jarok, szoval ezt kizarnam.
Sugo ezt irja ugye a lap aljan:
Custom path - Optional, allows to save the potentially large adblock files on permanent storage like USB/CIFS/etc. This indirectly also means lower RAM usage and additional list control to avoid downloads/processing when not necessary.
Statusnal ha bekapcsolom ezek a statok. 83% total usage (cache/bufferrel egyutt) nekem kicsit soknak tunik, jo 1GB az ossz es mas nem fut csak az alap lan/wlan dolgok.
ha mas nem, irok a lynksysforumsra, atporgettem azt a 9 oldalnyi t64 topikot, de cim alapjan egy sem errol ertekezik, 1db adblockkal kapcsolatos van, de az teljesen mas aspektusbol targyalja az AB-t (es eleg "regi", junius/julius)
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest