Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Goose-T
veterán
válasz
papelado
üzenetére
Az csak azért van benne a nevében, hogy rátaláljanak az olyat keresők. Ez még a jobbik, mert nincs rajta EMG logó, kicsivel drágábban azt is kapsz rá.
Amúgy az is benne van a nevében, hogy "With 25K Potentiometers", de én sem a képeken, sem a leírásban nem láttam olyat hozzá, úgyhogy inkább rendeltem mellé.
-
Goose-T
veterán
válasz
papelado
üzenetére
Nekem a kistesója van, a KX5, az is tetszik. Amúgy persze, hogy jobb a hangkitartása, mert a Jackson FR tremolós, a Cort meg fix hidas, ráadásul testen átmenő húrozású.
Amúgy meg a Gibsonnál nem nehéz jobbat csinálni, az Edwards és a Tokai LP-k általában mindenben felülmúlják az "eredetiket" féláron. Egyébként sem atomfizika a gitárkészítés: jó minőségű fa + jó minőségű hardverek + jó pickupok + precíz összeszerelés = jó gitár. Bármelyik indonéz vagy kínai gitárgyár tudja ezt produkálni kb. 200 dolláros költségvetéssel, a többi az csak a haszonkulcs a márkanév függvényében.
Szerk.: azon is röhögök, amikor egy pickupmárka azzal tolja magát, hogy kézzel tekercselt. A gép sokkal precízebben tud tekercselni bármilyen embernél. Csak azt érik el a kézi tekercseléssel, hogy nagyobb lesz a gyártási szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest