- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Értem. Megijedtem
Ha meglesz még később is,akkor lehet,hogy érdekel majd.
-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Szögreakasztod?

-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Most letöltés folyik,de estefele,ha kész lesz feldobom youtube-ra majd

-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Top Secret
Amúgy csak hanganyagom van,videót nem szoktam csinálni. Egy "kész" szám jó lesz? Csak a szöveg hiányzik róla
-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Mostanában leginkább sajátokat,de anno volt egy kis bandám,aztán kisebb bulikon rendezvényeken léptünk fel, és régi magyar slágereket,pl. Edda,Republic,Illés,Beatrice...meg ismertebb külfödli számokat játszottunk...most felbomlás volt,saját számokat írok,és a banda régebbi tagjaival játsszuk föl ezeket,home "studio"-mban

*mályköl:egész pontosan ilyen
még színre is
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nekem se hangolódik el nagyon, de a haveromnak igen.

Olp gitárokat ismeritek?
-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A floyd rose-nál az az igazi baj,hogyha az egyik húrt húzod,a másik lejjeb hangolódik a rugók miatt,és a gyengített felfüggesztés miatt,azzal el kell szórakozni jó sokáig,mire beállítod,de megéri

-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére

-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Természetesen annyira nem,mint egy alsókategóriás akusztikus gitár,de észrevehető,persze csak 10ed mm-ekben gondolkodunk most

-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nekem a gitártanárom szokta húrozni a gitárom, ő már csak tudja, hogy kell. De azthiszem ő egyszerre leszedi az egészet.

-
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem. Az elektromosnak van(mondjuk már találkoztam olyan ~20k-s Golden Tonnal,aminek nem volt
),de ha a Jackson lehúrozod,hagyod állni egy éjszakát,fogsz 1-2 mm-nyi elváltozást találni,és visszahúrozás után kell neki pár nap utánahúzás,mire újra beáll. -
DeadMen
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A nyak mindig vetemedik,hogyha nincs benne vas. Milyen gitárod van most? Ha csavarozva van pl egy elektroakusztikus nyaka,ha felsőbb kategóriás is,de nincs benne vasrúd,akkor vetemedik az is,akár Gibson,akár egy occsóbb akusztikus
. Ezért nem is szabad levenni az összes húrt,mert utána napok kellenek mire visszaáll. Még az Ibanezemen sem mertem levenni az összes húrt,csak kettesével szedtem le,de még így is valamennyit vetemedett. Tehát a vetemedés nem azon múlik,hogy ragasztva vagy csavarozva van-e,hanem,hogy van-e merevítés a nyakban.
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
"egy-két béka!" Pl.?
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Uhhh... Fáradt vagyok.
Igen, az ujjaim. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
nekem is Fender-em van de az csak 10wattos.
Énis csak szobába használom... Elég az! -
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen, de ez a topic nem túl pörgős, ezért szerintem gondolta, hogy biztos lesz több kérdése is a közeljövőben, ezért kéne neki egy pörgősebb topic, ahol gyorsan megkérdezheti a dolgait, és gyors választ kap rá.
Ezen most hülyeség lenne vitázni...
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ok, most miért nem vagy fenn?
-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Rejtett állapot? húha, akkor honnan tudjam h mikor vagy fenn? Ha engem látsz fenn akkor írj...

-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Utsó kérdésem( remélem) de szerintem gitárvásárlás előtt midnekinek ilyen sok kérdése van! szóval, ez jobb amit az előzőekben belinkeletm sok gitárt? kivéve az 50k-s fendert., ésb ezt ajánlanátok? mert igazából nekem drága lenne az 50, és amit mobdtatok a sok gitárra h nnagyon szarok, ahhoz kéepst ez 38k, de legalább fender... ezzel h vagytok megelégedve? "(darkwood) van msn-ed? ott könnyebb lenne! amiről 38k-s gitárról bezsélte, az ittvan! [link]
igazából ezzel nekem csak az erősítővel van egy kicsi bajom, de a haveromnak is ilyesmije van, és próbáltam és szerintem nem rossz, úgyhogy pls ne az erősítőtt nézzétek nagyon! nekem megfelelne nektek nem! én kezdő vagyok ti profik.. -
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen, nem rossz kis gitár...

-
máyköl
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Thx, igazából nem hizsem h megunom, inkább nem fogok drága gitárt majd a kezembe! De ha lenne 200k-m akkor BIZTOS h nem gitárt vennék belőle, mkax. 35k-t költök gitárra, nem űzöm komolyabban a gitározást, inkább csak hobbi. Vigyázni fogok rá, és nem lesz baja. Egyébként a márkával h állsz? ÉS egyébként nem szoktam sokat gitározni, ismétlem: ez csak hobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha meglesz még később is,akkor lehet,hogy érdekel majd.
Amúgy csak hanganyagom van,videót nem szoktam csinálni. Egy "kész" szám jó lesz? Csak a szöveg hiányzik róla

Igen, az ujjaim.