- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz
Inv1sus #7056 üzenetére
Les paul-ból én nem vennék csavarozott nyakút.Én két hete vettem egy Bigson les pault.
Nagyon szép gitár,fehér aranyszinű pickupokkal meg aranyszinű kulocsokkal.Nagyon masszív teste van(mahagóni).Van olyan mint egy ephi.Annyi bibi van vele hogy el kell vinnem beállítatni ,mert gyárilag 9-es húr van rajt én meg raktam rá 10-est és kicsit zörög a felső két húr.a nyakon meg nem nagyon merek állítani.(A cort-on is gyárilag 9-es van ha jól tudom amit belinkeltél) -
Womb
senior tag
válasz
Inv1sus #7056 üzenetére
Igazából majdnem mindegy, hogy melyiket veszed. Kényelem, pontosság a lényeg, a többi lényegtelen szempont ebben az árkategóriában. Viszonylag elfogathatóan legyenek leköszörülve a bundok, ne legyen sorjás, ne álljon ki, a húrok ne akarjanak lecsúszni a nyakról, a kulcsok megfelelően dolgozzanak, ne legyenek mellékzörejek.
Ne legye hamis (pontos nyak), kényelmesen játszható legyen, elfogatható húrmagasság.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest