Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
és mindez fontossá válik abban a pillanatban amint valaki lemezeket akar otthon készíteni, de szerintem a kollega aki azon filózik, hogy akusztikus vagy elektromos gitáron kezdjen el tanulni, még elég messze van ettől a ponttól
addig azonban halál mindegy, és a blackbox mellé nem kell egy PC, hogy megszólaljon
hogy a betett képpel amin 1db ampszim (az sem NAM) látható egy tucatnyi mindenmás nemgitáros VST mellett mit akartál mondani, azt nem tudom.
A NAM-ot nem biztos, hogy nekem kell magyaráznod, jelezném, hogy én hoztam anno ide a fórumba akkor amikor te még ott tartottál, hogy csakacsőhajrá/digitálisrósz
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest