Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Eastman
üzenetére
Nahh... az említett leharcolt gitárokat nem láttam, ellenben a rajtnál sikerült elakadni, mert nem engedtek be oldaltáskával, vissza lettem küldve a ruhatárhoz

Szombaton voltam ugye, szerintem három-fél négy fele érhettünk oda, hát volt tömeg. Nem kicsi, cserébe igencsak nagy. Tök jól hangzik, hogy mennyi hangszert lehet próbálni, de az akusztikus gitárok hangját konkrétan (megint) nem hallottam, egy-egy kipróbálható elektromoshoz meg igencsak kellett várni. Ellenben kipróbálhattam a Cort KX Custom-ot. Valami elképesztő az a gitár. Komolyan, elképesztő. Egyrészt eszeveszetten gyönyörű, pedig képek alapján nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani róla, másrészt meg kegyetlen, amit produkál. Kb. ez volt, ami legjobban megmaradt bennem.
Voltak gyönyörű gitárok dögivel, volt ott Martin akusztikus, több mint 1 milláért... de a legtöbb dolog csak a szemnek volt elérhető. Igazság szerint ez a tömeg annyira most nekem sem volt begyere, de hát ez van... annyira összességében azért nem voltam elájulva a dologtól, nem volt Vintage-hangszer bemutató sem, mint tavaly, fél liter ásványvíz meg 350 pénz volt, de végülis ennyi időt megért talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest