Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64268 üzenetére
A rack PA végfok-ból csak 1 csatornát használsz alapesetben(Wet signal), a másik (fő, Dry signal)végfok a csöves fej, ha hiba van kikapcsolod az effektprocit az effekt loopból, és az lesz a fő előfok és a PA-másik oldalát is lehet használni még opcionálisan. Túlbonyolult?
Ctrl+Alt~Del-Van akiknek 20+ kiló felemelése se okoz különös nehézséget. Még nők és gyerekek is
De nyugodtan írd le részletesen milyen nehézségeket okozott neked 1db 11 kilós 25W-os ENGL Fireball felemelése és berakása a kocsi csomagtartóba, nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Legutóbb amikor koncerten voltam a gitárosok 2db kis 15W(5.5kg)-os lunchboxról tolták végig a koncertet.
Komolyan mondom olyan vagy mint a kerékpáros topikban az országútisok akik örülnek el se indulnak úgy kerékpározni hogy ne gy@rjanak előtte egy jó nagyot, nehogy véletlenül fölös tömeget cipeljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest