- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Az a baj, alapvetően nem érted amit leírtam, ezért teljesen más irányt vettél a mondandóddal. Itt nem arról volt szó, hogy ki milyen drága és kuriózum dologgal teszi, amit tesz, hanem hogy egy half stack 50, meg stack 100wattos csöves erősítőn( tudni illik, említett modellek nem szólnak jól, sőt kb sehogy, de akár mondhatni ergyán is kis hangerőn, ezért írttam, hogy megnézem mit moddolsz egy JTM-en, hogy az legyen bármennyire is értékelhető szobahangerőn) nem játszol zárt térben, nagy hangerőm, ahol jól is szól. Nappal se.... este meg pláne nem. Erre reflektáltam, hogy a Fractalon ( nekem Ax8 és AxexFxIII Mk2T van, mert más meg kérdezte közben), relatíve nagyobb hangerőn, (értsd, rá van dugva egy 2.1, vagy egy jobb fejhallgató) is jön a kihajtott csöves erősítő érzete, nem csak a hangja (mert a hangja jön másból is, az már nem akkora nagy szám).
Más: volt kérdés, hogy a Tonex jobb-e. Nem. de más és én is szeretem a hangját, pl fejhallgatóval kifejezetten jó, mivel szimulál térmikrofonokat, vagy teret is. Fractalnál én 4 vezetékesen tolom, ha fejhallgatózok, 2mikrofon(vagy láda pár) panorámázva, más-más arányban keverve + 2 térmikrofon panorámázva, + lexikon egy BUS-on, kishangerőn, ami adja a wet teret.
A line6 helix is aránylag jó cucc, de mondjuk a Fractalnak van n+1 előnye vele szemben, ahogy néhány hátránya is. Amúgy a Line6-ek hangját is szeretem, de akinek volt már FX, megszokja a rugalmasságát, kezességét, nagy tudását, utána kevésbé szeret annál kisebb cuccon játszani. Hacsak nem pont szempont a méret/egyszerűség.
Egyébként a mooer is jó szerintem, a ge300-nál kifejezetten szerettem az AX8-cal szemben, hogy 3 független hangerejű/EQ-s kimenete van, mehetett egyszerre FOH, EARmonitor, meg akár egy erősítő is róla egyidőben kényelmesen. AX-en ehhez trükközni kellett, Axe-on adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest