Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
yossarian
üzenetére
csak bátran, sztem itt senki sem fog ''lenézni'' azért, mert nem olyan régóta zenélsz. ha elfogadsz néhány tanácsot
első sorban én azt javasolnám, hogy a zeneelmélet alapjait tanuld meg, ha az még hiányozna. csak hogy tudd, hogyan épül fel egy dur v moll hangsor, azokat több fekvésben gyakorolgasd (itt eléggé fontos lenne az ujjrend és a pnegetés is...). később már mehetnek a major, összhangzatos moll hangsorok, dur és moll pentaton stb. így az improvizációs szólóknál nem fogsz beleesni abba a hibába, hogy egy fekvésből nem tudsz kilépni.
azután már csak zenét kell hallgatni nagyon sokat. az egyszerűbb dolgokat próbáld meg leszedni hallás után, először úgyis 300-szor kell majd meghallgatnod, de később már csak 3-szor (pár év kitartás). a tabos kottákkal, amik a neten vannak vigyázz, mert túlnyomó részt (amiket én láttam) eléggé pontatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest