Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #51361 üzenetére
Szia!
Én végre azt hiszem, hogy megtaláltam a hangot, amit keresek, a nem ép jazzgitár Jackson JS32-ömből egy kínai humbival és egy drága Jazz BeBop BB11, 11-47-es húrkészlettel most olyan hangok jönnek ki, hogy lassan már azt hiszem, tudok néha valamit játszani. Kellemes, gazdag, meleg, simogató, pregnáns, minősegi, motiváló! Elő is vettem olyan nehezebb témákat, amihez eddig nem volt kedvem -
consono
nagyúr
válasz
Nem vagy egyedül
Én is csak nyomokban hallgatok metált már. Mondjuk eddig is sokkal több bluest, meg bluesos, southern rockot hallgattam. Meg countryt
Aztán egy bő 10 éve rájöttem, hogy a jazz is jó, bár én abban a zongorát meg a szaxofont sokkal jobban szeretem, mint a gitárt...
Persze játszani azért játszom itthon metált is, saját szórakoztatásomra (meg a család nagy szomorúságára), de sokkal sokkal több az ambient gitár...
-
-
válasz
(Bocs, dupla OFF-ba tenném, ha lehetne)
Őszinte leszek (és tartósan népszerűtlen
), nekem nem a szívem csücske a metál. 1-2 szám OK, vannak kedvenceim is, de általában _nekem_ túl nagy a hangerő, kevés a dinamika és a csönd. Kevés is elég belőle.
Technóval és elektronikussal is hasonló a gondom, de ott inkább a monotonitás szokott zavarni, pop meg simán unalmas többnyire... marad a modernek közül a jazz / blues / rock / prog / fusion vonal.Ezzel együtt pl. egyszer orbitális metál covert szeretnék csinálni a Wrecking Ball-ból, első hallásra is ez jutott eszembe. Rákerestem, de ami van, az nem győzött meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest