- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Okos Otthon kezdőknek
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
bodom87 #3759 üzenetére
Zenekarba nem tudom mennyire alkalmas egy ilyen kategória. Inkább otthoni hülyéskedéses, vagy tanulós gitárok ezek a 30-40 ezres elektromosok.
Ha már nagyon választani kell, akkor talán az X-2, hársfa test az agathissal szemben, amit annyira nem szoktak szeretni, de kb. ennyi, a hangszedő ugyanaz a két modellen, a tremoló más, de ebben a kategóriában el kell felejteni a tremolózást.Az említett stílusokra, meg amúgy is, baromi jó lenne egy KX5: [link] Ez egy agyondícsért gitár, árkategóriájában maximálisan vállalható hangszedőkkel (zenekarhoz szerintem a minimum), fix híddal, testen átmenő húrozással. Valamivel felette van az 50-es határnak, de ez egy tartós választás, nem olyan, hogy úgyis le akarod majd cserélni fél év múlva, legalábbis ha komolyan gondoljátok az együttesezést - mert akkor a másikba fektetett x tízezer forint majdhogynem kidobott pénz. Szerintem gondold meg, mert ilyenkor előfordul, hogy az olcsóbb a drágább. Hosszú-, sőt már középtávon mindenképp.
Vagy b terv: nézz körül a használtpiacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!