Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
#20655360 #24141 üzenetére
Forrasztózsír a titok.
Illetve az infó, hogy az ón mindig a forróbb terület felé "folyik", áramlik, arra felé "keres" utat. Tehát a pákaheggyel a f. zsírba mártott sodrott vezetéket melegíted, és az áthevített vezetékhez érinted az ónt. Szépen "befutja", bevonja. Pár éve így csinálom.
Zsír-korszak előtt totál béna voltam. Most meg brickm kolléga instruált 250 kilométerről, én meg forrasztottam bátoran a leszpólt. Zsugorcső meg minden.
Úgy néztem a tyúkbeleket mint Willis a bombát a Die Hard valahányban.
-=Libria=-
Kezdésnek a haverod DiMarzioi?
-
brickm
őstag
válasz
#20655360 #24141 üzenetére
Igazából szerintem az egyik legjobb dolog az elektromos gitárban, hogy menet közben elég tág határok között tudod módosítani az aktuálisan megszólal hangképet. Jó kis puha tompa mélyeket, meg jó karcos recsegős drive-ot, vagy akár gördülő zizegő pattanó csúszó hangképet is formálhatsz.
Ha aktuálisan épp nem használnád a potikat átköthetők egy rövidzárral, ami bármikor eltávolítható és újra működnek a kezelőszervek.
De egyébként értem miért hagynád ki a dologból a kezelőszerveket (mert útban van ha átfordítod a gitárt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest