Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
brickm #20963 üzenetére
Na ezert halam uldozzon!
Csak azert kerdeztem am, mert mindig azt hallani, hogy tul szaraz a hangja vminek egy delay vagy reverb nelkul, de pl punkrockban sose hallottam meg egyiket se hasznalni.
Az erosito ele es a vonaljelre (effekt loop ez lenyegeben?) kotott torzitok kozott milyen kulonbseget hallani?
En most egy fuzz pedalt, egy delayt es egy equalizer pedalt tervezek venni igy az elejere. De akkor van ertelme a tobb pedalnak, csak nem erdemes mindent teljes hangerovel belekeverni a jelbe, hanem csak egy csipetnyit mindegyikbol, amennyit kivan a hangzas?
En is ettol felek am, hogy most veszek egy multieffektet, bekrepal benne vmi, es akkor konkretan az egesz hangzas arzenalom kukazva van... Es mondjuk fellepes kozben sem eppen jo sztori, ha meg kell allni kabelezni vagy ilyesmi. Nekem a gepemen guitar rig van, ehhez kepest mennyivel erzekelheto minosegben a kulonbseg?
Miert mondjak azt, hogy ha pedal, akkor csak analogot szabad? Ugy ertem, ha pl hallani is kulonbseget mondjuk egy analog delay es egy digitalos delay kozott, egy zenekarban ahol osszecseng a sok hangszer, nem hallani azt a hangyafasznyi kulonbseget ugyse, nem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest