Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz MATEO6600 #20779 üzenetére
Gitár - híd beállítása (magyarul)
Gitár - híd beállítása tremolós rendszernél
Tök érthető módon írja le, hogy mit érdemes nézni, mi mit csinál. (Basszusgitárosként a tremolós részhez nem tudok hozzászólni.)
-
Ragnar_
addikt
Én sem gondolom túl lekezelőnek az említett hozzászólást, de persze nem vagyunk egyformák. Én is inkább azt mondanám, hogy az jön le a hozzászólásból, hogy sokminden van amit az ember addig nem tud amíg meg nem próbálja maga is megcsinálni. Persze az nem árt, ha van hozzá némi instrukció, hogy az általában előforduló hibákat nem kövesse el az ember. Húrláb állítgatással elvileg nem fogsz maradandó károsodást okozni a hardverben, szóval ha nem sikerül a megfelelő eredményt elérni, vagy éppen a jelenlegi helyzeten rontani sikerül is hangszerész még ki tudja hozni belőle a maximumot valószínűleg, szóval szerintem bátran nekiállhatsz, ez persze saját vélemény és tapasztalat.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
brickm
őstag
Az oké,hogy a szoftveres hangolás jó...jó ez tény,hiszen a hangolók nagyrésze szoftveres... Csak a telefonod mikrofonja nem képes a megfelelő tartományt meg dinamikát meg frekvenciasűrűséget kezelni,ami kéne a gitárnak. A csiptetős hangolók olcsók és otthonra jók.nyilván a sziget feszten ne használd,mert a mély búgások befolyásolják a testen át ...mivel az attól rezeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest