Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
s.e.n.k.i.
üzenetére
ilyen kategóriában mindenképp használtcuccot kell venni....az ami újonnan 53 rugó, használtba 60ér egy kategóriával jobbat találsz sztem, és őszintén szólva én ilyen vintage cuccról még nemhallottam, elég vásári darab szaga van....amik jönnek fel gitárok és olcsóak még, azok az SX ek....60 rugóér olyan mapletopos mahagóni cuccot kapsz h kezdőként a 10 ujjadat nyalod meg, volt már rá példa hogy valaki a Gibson SG je mellé keresett SX SG Standardet másodmotyónak ökörködésre
-
ReJim
őstag
válasz
s.e.n.k.i.
üzenetére
nemtudom gitárnál hogyan emelkednek az árak, de cimbi warwick bass-fejet akart venni, de mire eljutott, hogy megrendelje (összejött a pénz) megemelték vagy 10k-val...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Programozás topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest