- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Egyetértek. Az első szám nagyon bejött hangzásilag, de az éneken lenne még mit csiszolni, elég hamis.
(#11435) Tv: nem lehet mindenkire hallgatni egyszerre... itt is három csoport háromfélét ajánl, mind a saját preferenciáinak megfelelően, ami teljesen rendben van, és mind abszolút használható alternatívákat mondanak, amiket el is gondolkozok. De végül csak az én pénzemet költöm el és én fogom használni, tehát nyilvánvalóan az a vélemény lesz a mérvadó, ami nekem is tetszik. 45-ért nem láttam ennél jobb gitárt. Cort G260 tetszene, 50-55körül van használtan, de akkor ahhoz még semmi nincs, tok sem. Akkor már 60 felett járunk. Nem látom értelmét egy ugyanolyan tudású gitárért kiadni +20ezret (40e), ha annyiból már veszek mellé egy effektet/erősítőt, akármit. Szóval megfogadom, amit mondtok, meg sokat segít, de végül úgyis mindenki a saját gondolatai szerint dönt, az olvasottak figyelembevételével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest