Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peethy

őstag

válasz nap #11436 üzenetére

Egyetértek. Az első szám nagyon bejött hangzásilag, de az éneken lenne még mit csiszolni, elég hamis.

(#11435) Tv: nem lehet mindenkire hallgatni egyszerre... itt is három csoport háromfélét ajánl, mind a saját preferenciáinak megfelelően, ami teljesen rendben van, és mind abszolút használható alternatívákat mondanak, amiket el is gondolkozok. De végül csak az én pénzemet költöm el és én fogom használni, tehát nyilvánvalóan az a vélemény lesz a mérvadó, ami nekem is tetszik. 45-ért nem láttam ennél jobb gitárt. Cort G260 tetszene, 50-55körül van használtan, de akkor ahhoz még semmi nincs, tok sem. Akkor már 60 felett járunk. Nem látom értelmét egy ugyanolyan tudású gitárért kiadni +20ezret (40e), ha annyiból már veszek mellé egy effektet/erősítőt, akármit. Szóval megfogadom, amit mondtok, meg sokat segít, de végül úgyis mindenki a saját gondolatai szerint dönt, az olvasottak figyelembevételével.

Új hozzászólás Aktív témák