- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
nyugi, én is magamtól kezdtem, semmi tanár. Igaz, hogy kottát olvasni már tudtam, meg szintin is játszottam azelőtt, de a gitár egy tipikusan olyan hangszer amihez legkevésbé kell ismerni az ötvonalast, én pl. már rég elfelejtettem, csak tabból játszom. A lefogások meg nem vészesen nehezek, ha csak akusztikuson akarsz játszani, a tábortüzes verzióhoz bőven elég, ha beszerzed a szükséges kottákat (tabokat) és egy normális akkordtáblázatot, nagyon gyorsan meg lehet tanulni.
haver is így kezdett neki, vett vmi könyvet ami teljesen az alapoktól kezdte, és tanár nélkül remekül beletanult. Egy híres gitáros (sajnos már nem tudom, ki volt) mondta: gitározni meg lehet tanulni tanár nélkül is, legfeljebb kétszer annyi idő alatt. A könyv címét majd megkérdezem.
http://www.extra.hu/magyardalok/
ezt az oldalt meg rakd a kedvenceid közé, jól fog jönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Disney+
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest