Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
rob210
üzenetére
pedig annak mennie kell!
mindenkinél szépen fut az 1066os kingmax. én is 1125mhz-en használom 1,95V-on tele5.-turbonval.és nem egyedi eset vagyok...
ugye nem együtt használod a 2 párt.(persze ez csak biztonsági kérdés)
F8 a legtutibb szerintem biosbol.esetleg probáld ujrafleselni a biost dosbol.. -
D.Csaba
tag
válasz
rob210
üzenetére
Bocs, csak most tudtam jönni. Az, hogy az SPD alapból 5-5-5-18as az nem azt jelenti, hogy átkurtak, csak annyit, hogy a BIOS ennyinek ismeri fel. Ha manuálisan beállítod 4-4-412re, adsz neki elég feszt is (nálam +0,5V-ot kap), akkor rendesen fog menni.(ezt alátámaszthatja az is, hogy habár a BIOSban az SPD 5-5-5-18, az Everest akkor is mutatni fogja, hogy CL4es ramjaid vannak). Nálam is így megy rendesen, 960 Mhz-en 4-4-4-12ben ...
-
bim
veterán
én....nálam igy döcög.....
amugy érdemes feltenni mert igy az 1066-os strap megmarad tovább mint bármely eddigi biosnál.
muréna:isten hozott.ugyanaz a tuning mint a 965-ben volt.gondolom beejöttél már.
tlac:hozzám is jöhetsz ha nem lekom messze.ma itthon vagyok...
blendet futtattál már?ha az alatt nem hibázik nem is fog.azt mondtad nincs kékhalálod. -
Robi_73
őstag
Csinálj egy bios resetet és utána próbáld meg, vagy win alól! Bár én sosem szoktam az utóbbit javasolni senkinek! Vagy csinálj egy boot cd-t, és tedd rá a Awdflasht meg a bios filet és futtasd dosból. Gorneck oldalán ott van a leírásom a bios frissítést, hogy kell megoldani cd segítségével.
(DOS) Bár te nem vagy kezdő, szerintem megoldod!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest