Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
én a régebbi fajtát használom... E8400 stabil 512es FSBn tudtam használni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
azt tudom hogy ez enyém elég jól birja az FSB-t..csak azért mert volt egy GQ6om is de az csak kinlódott már 470es quad FSBnél is..
nem tudom a többi revision mit tud, de egyedül ezért nem gariztatom még le ezt alapot, mert elég jól megy szegény még félholtan is
reviziók között általában a bordákat módositják, pár kondit cserélnek rajta, ilyen apróságok"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
quad-teszt 3840MHz-en szerintem eléggé hazavágta, meg kapott ez sok mindent... meg közel 3 éves lapocska lesz...
alaplapi hangkari meghalt, alaplapi ethernet vezérlő is szal garanciára érik"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
sok 3dmarkot megért lap ez
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
A Holló Úr
csendes tag
Holló Nagyjó Uraim.
Megnyugtatás végett Pala ,1,5/!?/ éves az Ep35-ds4-es lapom és már a kezdetektől fogva az e8200 core duo /2,66gh/ procim stabilan és folyamatosan 4gh-en /1,28v/ hasít .Szerintem is a sarkalatos pontokat nemszabad figyelmen kívül hagyni /proci-lap-memória-táp/,ugyanis a "szűk keresztmetszet" gátolja az elégedettségi szintet
Hollóa holló is "madár"
-
nagyúr
Befolyásolja, mivel nem mindegy például stabilitás szempontjából, hogy a CPU-t hány fázis táplálja, mekkora a drop, milyen egyéb, CPU-hoz kapcsolódó feszeket tudsz pöcögtetni a VCore mellett (LLC, stb.)
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Jó választás. Két magos CPU-k alatt jól muzsikál a lapunk. Nekem a York alatt mondjuk kicsit sovány, de 450-ig így is eldöcög.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ha megnézed az adatlapom, láthatod, hogy én is 4 db 2 GB-os modullal használom. A 800-as G.Skill-ek némi plusz fesszel (2V) szépen mennek 900MHz-en 5-5-5-15-ben, szinkronban. Annyi a különbség a 2*2GB-hoz képest, hogy a stabilitáshoz több fesz kell az MCH-nak.
-
elfelejtette
veterán
"PCIE_16_2 supports x4"
Gyártó oldaláról. Az X4 szerintem már eléggé visszafogná a második karit."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája