Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A Holló Úr
csendes tag
Holló Nagyjó Uraim.
Megnyugtatás végett Pala,1,5/!?/ éves az Ep35-ds4-es lapom és már a kezdetektől fogva az e8200 core duo /2,66gh/ procim stabilan és folyamatosan 4gh-en /1,28v/ hasít
.Szerintem is a sarkalatos pontokat nemszabad figyelmen kívül hagyni /proci-lap-memória-táp/,ugyanis a "szűk keresztmetszet" gátolja az elégedettségi szintet
Holló -
Laraxior
titán
azt tudom hogy ez enyém elég jól birja az FSB-t..csak azért mert volt egy GQ6om is de az csak kinlódott már 470es quad FSBnél is..
nem tudom a többi revision mit tud, de egyedül ezért nem gariztatom még le ezt alapot, mert elég jól megy szegény még félholtan is
reviziók között általában a bordákat módositják, pár kondit cserélnek rajta, ilyen apróságok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő