- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz
Gorneck #9960 üzenetére
Éreztem én
De most vmi megint nem jó a gépemmel. És az a vicces, hogy mindig ez van, ha felteszem a vistát. Az első 3-4 napban tökéletesen megy, gyorsabb mint az xp...aztán meg hirtelen belassul és k.o. Most is tolom egy manageres játékkal, ha rákattintok egy játékosra akkor várnom kell 1-2mp-t mire behozza az adatlapját. Pedig rögtön kéne mennie...meg sokszor eljátsza, hogy most épp nem válaszol egyik-másik progi, persze 5mp múlva megjavul.
Mind1, mostmár csinálok vmit, ha meg nem tudok a ramok miatt feljebb menni, akkor eladom őket a fenébe
Megvettem a procit ami megy 3,5-3,6ghz-et de nem tudom kihaszálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest