Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Qru #37161 üzenetére

Ja igen, elfelejtettem írni, h HDD-t ellenőriztem HD Tune-al, nem talált rajt hibás részt. A lila csatlakozókat nem használtam még, minden a sárgákon van.

Délután eljutok egy másik géphez, akkor kipróbálom a DVD-t a másik gépben is. Am a DVD író nincs egy éves sem még.

Annak van értelme, h kiszerelem a hibásnak mondott Raptort, és átmásolom a teljes tartalmát egy másik HDD-re (gondolom át tudom), majd azt a HDD-t teszem be a hibásnak mondott Raptor helyére. Ilyenkor a gép felismeri, és elindítja a rendszert, :F vagy kiabálni kezd, h a RAID 0 tömb egyik meghajtója nem az, aminek lennie kellene.
    Mert hát az adatok rajta lesznek ugyebár.
    A hibásnak mondott Raport ez után már le tudom formázni, kipróbálni, meg hát így már HD Sentinel is ír róla valamit csak... mivel így RAID 0 tömbben nem lehet kondíciót mérni, a HD Sentinel nem látja a RAID tömbben levő HDD-k adatait. :(

Ez a hibásnak mondott Raptor HDD egy X verzió, tehát plexi a teteje, és belelátni működés közben. Szemmel látható port nem látok benne.
    Fura hang.. hát, semmi extra, a sima Raptor kerreg, mint a Raptorok általában. :D

Új hozzászólás Aktív témák