Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
killipoly #15382 üzenetére
akkor konkrétan belépsz a DTS csatlakoztatva menübe és ott bekapcsolod a neopc módot, majd rákattintasz a filmtekercsre és láss(hallj) csodát.. ^^
Attila444: pipáld ki a mélyhang-kezelés engedélyezését, és az is fog szólni
bim: hát ha nem te írnád, akkor megkérdezném, h a biosban be van-e kapcsolva a usb storage, de gondolom ezt nem tiltottad le, a másik aminek még köze lehet hozzá, h én amint bedugtam a pendriveot, nekem a boot sorrendet is átállította(utólag vwettem észre, h arról akar bootolni), nem lehet, h túl kicsi a 128 mb?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest