- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Gorneck #14123 üzenetére
500Gb WD 16mb, vagy egy 30gbos partició a vistának a többi a cuccoknak. Másolásnak/kitömörítésnek azért egyenletesnek kéne lennie, nem? Egy szép 6.7gbos fájlt tömörítettem ki. és az első pillanattól kezdve 2.30 percet írt ki rá, mármint nem csökkent az idő, mert csökkent a sebesség (nem mértem le, de több volt, mint 2.30p). A ramot felzabálta a rendszer közben, olyannyira, h az egerem is csak szaggatva ment. Jött az ötlet, h tuti pio, de (az a baj, h a kitömörítést nem tudtam újra kipróbálni) másolás közben, nem igazán megy fel 5% fölé a rendszer cpu használata. Persze a másolás vmivel izgibb ,mert ott folyamatosan nő az idő. Én ilyennel még nem találkoztam.. és kétlem, h a natív ahci mód lassítana ennyit, mármint folyamatosan. Persze kipróbálhatnám, h lekapcsolom az ahci-t, de nem rég raktam újra a rendszert épp azért, mert beakartam kapcsolni (csak épp nem úgy sült el ahogy terveztem) és valahogy nem hiányzik egy esetleges rendszer összeomlás emiatt. szal ezért érdeklődök mindenhol, hátha valaki találkozott ilyennel. Google sem volt túlzottan a segítségemre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest