- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
vagy inkább rakjam fel az utolsó végleges biost ? (nem béta)
az utolsó egyébként 5nappal korábbi mint a béta biosugye a rev 2.1 -hez az F5 az utsó végleges bios ?
mert látok már f13 -14 stb... -
Criton
veterán
válasz
barnam_ #31996 üzenetére
most sikerült probléma nélkül felrakni a legújabb biost. 1 hónapos Béta verzió.
F6a. Most a Load Optim. Defaults -al csináltam, és probléma nélkül bebootolt.Most a gépben 2x1GB ram van. Amikor tegnap próbáltam akkor 4x1GB ram volt benne, lehet az a baj ? Meg én is a Performance -ot Standard -ra raktam, nem Turbo ( ennek is lehet köze hozzá ? )
-
Mankó
veterán
Úgy néz ki stabilizálódik a 4 gb ram mizéria. Azaz tesztek alatt most jók, bár a tesztelés még nem fejeződött be. 7*500 ramok 1000en 15-5-5-5-el.
Annyi volt a baja, hogy le kellett vennem a Performance levelt Standard-ra. Amióta meg van a gép, az mindig Turbo-n volt, s soha nem piszkáltam. Különben nem is olyan sok a különbség a 3 opció között.
Köszönet a sok segítő hozzászólásért!Aki hasonló problémával küzd, ez legyen az első amit lefixál!
-
Criton
veterán
válasz
barnam_ #31994 üzenetére
az pl mitől lehet, hogy az F5 nél pl a gép többször kikapcsol vagy nem bootol be egyáltalán ( fekete háttér ) vagy bejön a GB boot logo de elmosodva ? Valami bios beállitási probléma lehet ? Elvileg bios frissités után újraindul, utána biosban Load Optim. Defaults, utána megint restart - utána semmi.
Akinek EP35-DS4 rev 2.1 lapja van, annál ez hogyan jelentkezik ?
-
Criton
veterán
Biost hol érdemes frissiteni ? Windows (@BIOS) alatt vagy Bios alatt ?
-
kanmajom
tag
heló!
én tegnap rendeltem egy konfigot ilyen alaplappal.
remélem beválik! jókat olvastam róla -
-
Criton
veterán
válasz
kételkedem #31984 üzenetére
ok rendben, köszi szépen !
A DES benn van a Biosban is ? (ahol ki-be lehet kapcsolni) - vagy csak nemkell a szoftvert felrakni hozzá ?melyik drivereket érdemes felrakni, a legújjabakat ?
Intel Chipset -ből most ez van meg nekem : 9.0.0.1011
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
P3C-DS3R lapban van egy ATI 4850 és egy E8400. Ehhez kéne ram, ebben gondolkozom:
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT vagy Black Dragon. Bele mennének?És ha igen, összeférnének?
-
Criton
veterán
Sziasztok !
GA-EP35-DS4 rev 2.1 lapom van jelenleg F2 -es biosal. Kipróbáltam már mindegyiket egészen az F6 -ig, az F3 al még semmi bajom nemvolt, de F5 valamint a F6a -val már nem akart bootolni a gép ( ekkor jött egy CMOS clear, ami visszarakta a régi eredeti biost ) van valakinek 5lete ? Melyiket érdemes használni, vagy ez a hiba másnál is elöjön akinek ilyen lapja van ?
Köszi !
-
HIJ
őstag
Üdv!
Most cseréltem le a 2x1Gb G.Skill 1066 -os RAM -omat egy szintén G.Skill 2x2Gb 1000 kitre. Eddig az előző is 1000 ben ment 500 -as FSB mellett 1:1. Gondoltam nem is változtatok a beállításokon, mert ugye 1000 -et ennek is mennie kell, tekintve hogy annyi a gyári órajele. Sajnos ez nem így történt, mert random szerű kékhalálokkal találkozom lépten-nyomon. Az lehet hogy a lap mégsem úgy kezeli az újat és az 500 FSB sok már neki így? Most mindent visszavettem alapra és 2,50 szorzóval 1000 Mhz -en tesztelem a ramokat amik egyenlőre még nem hibáztak. Direkt 2x2 re cseréltem le, mert tartottam az ilyen hibáktól a 4x1 -es rendszerbe, de ezek szerint nemsikerült megúsznom !?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #31973 üzenetére
Meg van a ludas, az egyik RAM hibás. Érdekes pedig úgy emlékszem mindenhogy megnéztem azt is. Hát nem
Miért is ne rosszul raktam rá a csipogót, és nem sípolt a baromja. Kár hogy ezt csak a proci csere után tudtam meg. Ilyenkor aztán persze paszta stb, meg a rák vinné el ezt a LGA775-ös gyári hűtőt, ez a ráfogatás nem az igazi, egyszer eltöröm a lapot, vagy valamit.
-
tzsolesz
nagyúr
Na fiúk most mit csináljak. Van itt egy P35-DS3L alaplap, és egy E5200. Nem megy, a ventik pörögnek, és azon kívül semmi. Tudom, hogy biosfrissítés kellene, de ez egy vadiúj konfig, se rendszer se semmi nincs rajta. Amit a gigabyte oldaláról leszedtem, az meg szerintem csak win alól fut. Tanácsokat kérek.
-
Baluka01
csendes tag
Sziasztok! Melyik BIOS-ra érdemes frissíteni? Mert azt olvastam, hogy a Gigabyte valamelyik verziótól megszüntette az alaplapról vezérelt ventik szabályozását, és pörögnek világnak.
-
Mankó
veterán
Nálam ugyanez a hiba csak 4 modullal. Szerintem nálad hibás az a 2 modul. Esetleg még próbáld meg, hogy mindent alapra teszel, memóriát 3.2-re és a Performance Levelt Standardra.
Illetve még azt nézd meg everestben, hogy mennyit kapnak a ramok így, s ha kevés akkor adj nekik úgy, hogy 2 legyen. -
huabr
csendes tag
Sziasztok. Nekem az lenne a gondom egy P35 DS3L lappal, hogy nem tudom kikapcsolni az USB-t . Teljesen leállitott gépnél is marad a fesz az összes usb porton. Gondolom valahogy ki lehet ezt kapcsolni csak én nem jöttem rá hogy????
Tudna segiteni valaki.? Fontos lenne mert a külsö rack-ben lévö vinyo állandóan megy. -
tzolee21
csendes tag
Megcsináltam a bios frissítést, felraktam az f3-ast, adtam +0,1V-ot is, de nem változott semmi! A gpu z ugyanúgy pciE 1x-esnek írta a kártyát, utána csere, beleraktam egy 7600 gs-t, majd egy 8800 gt-t azokkal semmi gond nem volt!
8800 gt-vel 3dmark 06-ban 12500 pontot értem el. Holnap vissza üzlet és valószínű kártyacsere lesz!
A segítséget pedig köszönöm, mindkettőtöknek, a leírás nagyon jó volt! -
llax
senior tag
EP35-DS3R - E6600 (ideiglenesen) - 2* Kingmax 1GB/1066
Mint írtam, 800-as RAM órajelnél mindent alapra lehet állítani (FSB-t úgy is lehet emelni kb. 400-ig)...
A garancia is érdekes kérdés: a P35-ös chipset "hivatalosan" max. 800MHz DDR2-es RAM órajelet támogat, ott viszont nincs semmi gond. Tuningra meg nincs garancia.
De a jelenlegi beállításokkal meg nekem nincs gondom: alig melegszik, stabilan megy... -
RAiN91
őstag
Helló
Gigabyte EP35 DS3L 13k, olcsónak tűnik, de a tuning hogy megy vele?
szerk: bocs elírtam, D31 az, annak nem itt a helye. -
llax
senior tag
Sehogy nem megy 1066-on...
NB fesz. emelése nélkül megy akár a 400-as FSB is (333-on használom), de a RAM-ot 1066-ra állítom, kezdődnek a gondok FSB-től, CPU órajeltől függetlenül... 800-on nincs semmi gond, de az 1066 nem megy... Csak MCH +0,3V-tal, de így még egyszer sem volt gond, RAM feszt. 2V-ról visszábbvettem 1,9V-ra, de így is jónak tűnik...2db. Kingmax 1GB/1066-os mudul van benne... Néhány *10 hsz.-el ezelőtt foglalkoztunk ezzel a problémámmal.
Elindul a gép, Memtest86, Prime, Orthos nem jelez hibát, de 1066-on kisebb fesszel fagyogat a Win, meg indításkor (5-10-ből 1*) elkezd ki-be kapcsolgatni és vissazáll 800-ra...Mod.:
Kipróbáltam a RAM-ot 1200-on is. Így már a Memtest86 jelezget hibát, viszont nincs ki-bekapcsolgatás, alapra visszaállás. Így a RAM elvileg bírja az 1066-ot, az NB bírná az 1200-at is... De alapfeszen nem...További mod.:
Az a gyanúm ezzel kapcsolatban, hogy nagyon "alulfeszel" az NB tápáramköre. Már csak abból is erre merek következtetni, hogy +0,3V-al sincs vészes melegedés... -
looser
addikt
Halihó! Találkozott valaki már azzal a jelenséggel, hogy friss SATA2 Samsung F1 (500GB) HDD-re való csere után (előtte 160-as PATA Samu volt) a win boot előtt 20mp-ig kivár. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem hiba, hanem valamit a biosban kell át/beállítani. Az egység SATA0-n van, a SATA1-en egy Pio212D író ül, plusz egy PATA DVD olvasó is masterben, egyedül, az IDE kábelen. A deszka EP35C-DS3R.
Ideák? -
llax
senior tag
Az NB hőmérsékletet én mérem, az egyik majdnem középen lévő borda tövénél, arra az időre leállítom a CPU ventit.
+0,3V nélkül nem megy az 1066-os RAM 1066-on. +0,2-vel is rendetlenkedik, +0,3-mal hibátlanul megy. A ram feszültségét azóta visszavettem 1,9V-ra, úgy is hibátlanul megy, de ha az NB-től veszek el feszt., sz@rakodik az egész... -
llax
senior tag
válasz
Pancsermeste #31947 üzenetére
Nekem a DS3 NB hűtője 333-nál 40°C alatt van úgy, hogy a RAM (1066) miatt adni kellett az NB-nek +0,3V-ot
-
tzolee21
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy adott egy gigabyte p35 ds3 lap benne q6600 proci, 2Gb ram (egyik 1066mhz, másik 800 mhz -> hülye megoldás tudom, de everest szerint szépen fut együtt 800 Mhz-en) és egy 9600 gt sonic vga (márkáját nem tudom) valamint egy 450-es chieftec táp!
A problémám az vele hogy sokszor újraindul a gép, indulásnál hosszú sípoló hangot ad mielőtt elindul az alaplapon levő ledek 2 sora a pirosig kúszik, de utána elindul!
Játékokban is nagyon alaulteljesít 1024*768-on is alig akarja futtatni az új játékokat AA és minden extra nélkül alap beállítások melett a fent említett felbontáson 6200 pontot kap 3dmarkban,4-5 average fps mellett!
Everest azt írja hogy a kártya pcie 1*-es sebességen fut! Lehetséges ez?Azt mondták hogy frissítsem a biost először! Ehhez kérnék igazából segítséget, de további ötleteket is várok, ha valaki találkozott már hasonló hibával!
Van szünetmentes tápom! Így lehet használni a @Biost? Mert amugy nem ajánlják de vettem flopit és cd-t is ha máshogy kell! El lehet így rontani az alaplapot?
Valaki tudna adni nekem egy érthető leírást!? esetleg pm-ben msn címet vagy irc elérhetőséget is várok egy segítőkész hozzáértőtől!Előre is köszönöm!
-
tlac
nagyúr
Ráadásul ezeknek a PWM egységük sem melegszik annyira, mint a rev1.x-eké.
a rev1-es ds3-ak is ultra durable2-esek, azokon is ugyanolyan fetek vannak, mint a későbbi rev-eken
az igaz, hogy azok a hűtők, amik a lapra fújnak jobban hűtik a bordákat, de egy lappal párhuzas hűtésről is kapnak, igaz kevesebbet, de egy ds4-nél tudom, hogy elég
-
Qru
MODERÁTOR
Rev1-en jó nagy bordák vannak, (azt nem tudtam, hogy a pwm részük jobban melegszik) a párhuzamos port hiánya meg nekem kimondottan hátrány mert szükségem van rá. A mostani lapomhoz is csomót kajtattam mire találtam párhuzamos port kivezetést. USB-s eszközből nem sokat használok, meg van usb hub a monitorom talpában ha mégis... De már nem cserélek lapot csak ha jönnek az új foglalatos procik. Meg akkor már ddr3 is jöhet majd.
-
tlac
nagyúr
ezek a lapoknak a fetjei nem termelnek annyi hőt, mint a régi lapoknál és mivel pont egy huzatos (hátsó venti, proci hűtő, táp - ha felül van) részen vannak, egyáltalán nem meleg ott a borda
így felfoghatjuk úgy, hogy az nb-n lévő bordát hosszabbítja meg
ds4-nél csak langyos az északi hídon a borda, viszont a ds3-aknál szoktak panaszkodni, hogy forró -
llax
senior tag
A rev2.1 DS3R-en sincs heatpipe, ráadásul azon a "régi" soros/párhuzamos port helyett további USB portok vannak kivezetve a hátlapra. Ráadásul ezeknek a PWM egységük sem melegszik annyira, mint a rev1.x-eké.
Mod.:
Szerinem a heatpipe-os chipset hűtés hatékonysága erősen függ a használt CPU hűtőtől.
A proci mellé csomagolt hűtőkkel nem valami hatékony.
Az alaplappal párhuzamosan szellőző heatpipe-os CPU hűtőkkel semmit nem ér.
Talán egy olyan hűtővel, mint a Zalman 7700 sorozat, vagy az ehhez hasonló hűtőkkel meg lenne oldva a chipset hűtése is.Náalm egy 7700Cu dolgozik alapjáraton (950rpm), az elég sok levegőt juttat az NB bordára (és a PWM-re is), ezért nem is nagyon megy 40°C felé a hőmérséklete. Egy ilyen hűtő talán jó lenne a heatpipe-os chipset hűtőkhöz is.
-
llax
senior tag
Ha megnézed az ilyen heatpipe-os lapok tesztjeit, sehol nem kedvelik ezt a megoldást. Nem is igazán a déli híddal van gond, hanem az északival.
A sok hőt termelő PWM egység hőjét megkapja az északi híd -> alacsonyabb max FSB...
Persze vérpistike elélvez a sok heatpipe láttán, de aki már mért NB hőmérsékletet szimpla NB borda mellett, az tudja miről beszélek. A P35, P45 NB-k nem nevezhetők kazánoknak... -
Qru
MODERÁTOR
Na ezaz, ettől félek, hogy megint az van, mint az előző DS4-el, a heatpipe körbemelegít. Viszont ugye a HP a melegebb felől szállítja a hőt a hűvösebb részek felé. Tehát megtapizom a bordákat még 1x ha otthon leszek. Elvileg a hűvösebb rész a melegedő, mert onnan van elszállítva a hő. Persze ha az ember hajtja a rendszet akkor minden meleg, mert már nincs hova vezetni a hőt.
-
Mankó
veterán
válasz
Laraxior #31933 üzenetére
2esével nekem ment 1200at is. Hogy érted ezt, hogy a proci a kérdéses? Nekem csak az a lényeg, hogy legalább a 3500at elérjem stabilan, s most ebben pont a 4 modul akadályoz meg. Az lehet meg lenne 2gb-val is, vagy a 2*2vel. Ezért kár kiadni plusz 15-20at, csakhogy nagyobb proci, lap legyen. Nem így gondolod?
-
tlac
nagyúr
Amúgy az normális, hogy a déli hidamon alapból (pl netezés közben, alap órajelen) is elég meleg a borda? Legalább tudom, hogy van rendes hőátadás...
szerintem igen
azt viszont nem tudod, hogy hol van az a rendes hőátadás, lehet nem az ich9r és a bordája között, hanem az északi híd bordája és a déli híd bordája között, mivel csővel van összekötve minden -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #31933 üzenetére
EP35 DS4-ben megy a ST T800 1170MHz-et 5-5-5-15 2,2V-al, de sajnos csak bench stabil, játékoknál már előfordult hogy hibázott.
2,3V-al is néztem, ott sem volt jobb a helyzet, felette meg már nem akarok adni neki feszt nagyon. Bár a gyártó 2,3V-al vállal élettartam garit, de melegszik eléggé. Kéne már rá vmi aktív hűtés.
Amúgy az normális, hogy a déli hidamon alapból (pl netezés közben, alap órajelen) is elég meleg a borda? Legalább tudom, hogy van rendes hőátadás...
-
Mankó
veterán
Nehéz kérdés következik:
Ep-45 DS3 vagy Ep-35 DS4 ?
2*2 CSX 1066 ram mellé. -
Laraxior
titán
eladó a tuti ki lapocskám,ha érdekel valakit,vagy valakinek a valakijét
-
Qru
MODERÁTOR
DES csak akkor, megy ha felrakod a programot. Ha nem rakod fel a DES progit akkor nem megy a DES értelemszerűen. Vagy csak kikapcsolod, miután betöltött a DES-t. Gyakorlatilag a DES és a C1E & EIST független egymástól. Tehát ha kikapcsolod a bios-ban ezeket de a DES fent van a gépen és nincs kikapcsolva, akkor ugyan úgy visszaveszi a feszt pl.
-
llax
senior tag
Külön ilyen opció valóban nincs. A CPU energiatakarékossági opcióit kell kikapcsolni és akkor kikapcsol a DES is.
Tuning nélkül, vagy minimáltuninggal maradhat bekapcsolva. De ha túl magas FSB mellet, 6x-os szorzóval kevés a csökkentett fesz. a CPU-nak, akkor ki kell kapcsolni.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Akkor leírnám a problémám...:
Vistát akartam telepíteni, de nem ment mert nem akarta felrakni arra a partícióra amire én akartam, evvel a hibaüzivel: failed to create a new partition on selected unused space [Error0x8004240f]. Nade, jólvan mondom leszarom. Visszarakom a másik wnóincsit, amin már 3 hónapja normálisan megy az xp(500GB samsung Sata2). Nem akar semmit se csin. Kiírt vmit ahol a bootolni akarna, sajna azt nem jegyeztem meg, de vmi olyasmit hogy nem jó mervlemez, vagy hasonló. Innentől kezdődik a probláma. Mondom akkor bios reset. Semmi, már be sem indul a gép csak fekete képernyő és ennyi. A monitor kék lámpája villog, de ennyi. Minden lehúztam már, csak a bill. maradt rajta. Próbáltam winyó nélkül is, semmi. Mehet a kukába a P35C-DS3R? -
llax
senior tag
válasz
lala42 #31910 üzenetére
Több ismerősömnek "első saját" gépébe került ilyen lap... Aztán csörgött a telefon (nem csak az enyém), hogy: "Miért szaggatnak annyira a játékok???"
Ha éngem (vagy több más ismerőst) kérdeztek, hogy mit vegyenek, akkor az árat sokallták. Mert ha a játék kell, ahhoz min. egy középkat. VGA kell... Az meg már "drága"... Inkább hallgattak a boltosra -
llax
senior tag
válasz
Bikerider #31911 üzenetére
Azok a LED-ek csak akkor világítanak, ha be van kapcsolva a D.E.S. Ha mind a 6 db. világít, azt jelenti, hogy teljes gőzzel működik a proci tápáramköre. Itt a piros nem jelent semmiféle hibát
Ha tuningolni akarsz, első legyen, hogy ezt a funkciót kikapcsolod. Ekkor egy LED sem fog világítani.
-
Bikerider
aktív tag
Hi
EP35-DS3R-en bekapcsolaskor vilagittanak a piros ledek A 700W FSP EPSILON-nak a ventije forog majd leall az egesz gep.Ujraindul a piros ledek ismet egnek de mar a tap ventije nem forog.Mit jelentenek a piros ledek -
Az-X
őstag
Üdv kedves topik lakók!
Belé olvastam a rengeteg HSZ-be és volt már téma... keresek valami 775-ös lapot ami a digitális kimenetén tud DD illetve DTS 5.1-es hangot kipaszírozni. Ami viszont picit nehezíti a dolgot az az, hogy Vista64-em van. Most egy Abit IP35 Pro lapom van aminek elvileg az optikai kimenete tudna ilyet, de a Vista driverben csak stereo-ra van lehetőség.
Várom a tapasztalatokat, ha egy Giga lap tudna rendesen 5.1-et akkor habozás nélkül lecserélném a mostanit. -
llax
senior tag
válasz
lala42 #31905 üzenetére
Nem értjük egymást
Ha valaki most vesz lapot és procit, akkor egyértelmű, hogy egy E8600 alá nem való a 965-ös chipset. Mivel az E8600 még nem mondható olcsónak, nem azok veszik, akik nagyon sprórolni akarnak. Aki olyat vesz, az cseréli a P5B-t is...
Viszont a P5B-be "upgrade" céljából betehető egy E7x00-ás proci. Szerintem. -
tlac
nagyúr
válasz
lala42 #31905 üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de tegyél már 1 ASUS P5B-be 1 E8600-ast. Igaz, megy benne, de kihozza-.e a proci teljesítményét maradéktalanul?
az pl. egy giga 965p-ben éppen lehet nem menne, mert az már az új steppinges wolfdale
egyébként a c0-sokkal elbírna (természetesen tuning nélkül értem, de egy magasabb szorzós procinál valószínűleg a tuninggal sem lenne semmi baj)
és szinte biztos, hogy szintetikus tesztekben is alig lenne lemaradva egy p45-höz képest isllax:
Mindenesetre a Giga adja ki ezeket a BIOS-okat.
igen, de ez nem sok mindent jelent
én azt gondolom, hogy ez 1-2 gigás emberen múlott és nagy tesztelés nincs mögötte, de mivel a kód nem sokat változhatott, ezért szerintem működik is -
lala42
őstag
Nem vitatkozni akarok, de tegyél már 1 ASUS P5B-be 1 E8600-ast. Igaz, megy benne, de kihozza-.e a proci teljesítményét maradéktalanul?
Ár/érték arányban megéri e? És még a mai napig ott a boltok polcain a lap. Kis pénzüeknek, (bocsi de ez az igazság)még jó, de már a kor elszaladt fölötte. A meglátásom szerint olyan ez, mint a suli-net program volt.Sok gyerek csak így jutott számitógéphez, mert egyébként a szülő azt mondta, hogy minek az. De az ÁFA meggyőzte őke, hogy vegyenek egyet. Nos akkor a Mo.-on lévő összes Cerka provikat az integrált ASROCK lapokkal kiszórták, mondván,hogy jó lesz az. Jó is volt a boltnak, meg annak a pár "embernek" akik benne voltak a bizniszben. Csak utána jöttek a gondok, gogy ez sem fut+az sem fut. És lehetett úgymond bővíteni. Tehát véleményem az, hogy ezek kifutott termékek és el kell adni. A gyár ezt teszi. De már nem éri meg vele foglalkozni
Bocsi ha hosszú voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest