Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MDanny
senior tag
-
Allien
veterán
Tárgytalan, megoldottam egy pendrive-l, a billentyűzetemen keresztül (van usb kivezetése, mintha HUB lenne, bios meg elfogadta így). Már F2 van fent, a beta biost nem raktam fel még, amúgy se fenyeget, hogy 6 magos procit vegyek mostanában.
Most fut a teszt, mert Mushkin ramjaimat még nem nagyon teszteltem, meg a procit se. Ugyebár, a ramjaim Mushkin 996677st, 1333-on elvileg 1,5-1,6V mellett 7-7-7-20-t tudnának (1T). Úgy néz ki, tényleg megy ennyivel (jelenleg 1,6V-n)!
Bár, még nagy teszt nem volt igaziból. Most a procit toltam 3600-ra, kell hozzá fesz emelés, sajnos már. A 3. magot még nem nyomtam fel, de mindjárt ez is meglesz, aztán majd lecsekkolom mondjuk a GTA 4-l. 
-
M4c1k4
csendes tag
Szia! Köszi a választ!

Még soha nem csináltam ilyet. Gondolkodok egy Phenom II X2 550-en én is és reménykedek, hogy tudok belőle 4 magost csinálni.
Persze erre nem szabad számítani, mert valamiért csak le van tiltva az a két mag. Majd ha meg lesz alaplap, proci, meg RAM is rendben lesz, akkor majd többet tudok én is.Köszi a segítséget! Üdv. :
-
Cadal
őstag
Én már leszedtem, roppant egyszerű, ha a kezedben van a lap. Amúgy van alatta paszta, csak szerintem valami nagyon egyszerű ezüstpaszta. Elég száraznak tűnt, úgyhogy kapott egy kis tisztítást, és MX2 pasztát
. Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje.
Amúgy szvsz, ha csak az ember nem akarja kedvtelésből lecserélni az északi híd hűtőbordáját, akkor a gyári is tökéletes a hűtésre. Megmondom őszintén azt nem tudom hány fokos lehet, de szerintem jó az úgy.
-
Kroni1
veterán
2500ft valóban nem sok de ugy tudom, hogy a 790esben nincs se USB3 se pedig Sata3 vezérlő és mégis drágább.. Ha a crossfire nem fontos akkor tényleg nincs előnye. A sata3 is csak akkor lényeg igazából ha egy gyors, ujabb szériás SSD-t tervezel a közeljövőben, (nálam ez nem volt szempont) de az usb 3 jól jöhet, én is csak ezért választottam a 770TA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- ASRock B85M Pro3 LGA 1150 Alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár, még nagy teszt nem volt igaziból. Most a procit toltam 3600-ra, kell hozzá fesz emelés, sajnos már. A 3. magot még nem nyomtam fel, de mindjárt ez is meglesz, aztán majd lecsekkolom mondjuk a GTA 4-l. 

Persze erre nem szabad számítani, mert valamiért csak le van tiltva az a két mag. Majd ha meg lesz alaplap, proci, meg RAM is rendben lesz, akkor majd többet tudok én is.