Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Én speciel dobtam a picsbe (vissza az alaplap dobozába). Tojást nem tudok rajta sütni, pedig tuti nagyüzemben lehetne.
Szerintem nem használ az a qrva meleg sem annak, ami alatta van, sem annak, ami a házban van. Persze egy pasztázás sokat segíthet, mert egyfelől látszik, hogy csoda, hogy van rajta paszta, másfelől ebből következik, hogy az se mindegy, milyen paszta. Lehetne akár napraforgómag olaj is ezzel az erővel, mert legalább állandó szotyi szag lenne a gép környékén. Csak ugye rendszeres időközönként újra kellene kenni, és a procra égettet meg le kell kaparni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a pasztázása úgy néz ki, hogy nyomtak egy pöttyöt a procira, majd rá nyomták az "hűtőt", ami kicsit szét lapította ezt a pöttyöt, de bőven van hely mellette. Valszeg ezért IS melegszik, meg az a kék izé sokkal inkább dísz, mint hűtő alkalmatosság.
Speciel, én régebben másik alplapra vettem egy chipset hűtőt, amit erre most felraktam:
Noctua NC U6
Persze, ez erős túlzás, főleg ha raknék rá ventit. De, mivel már megvótt, ezé semmibe se került.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Ingatlanos topic!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Programozás topic
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem nem használ az a qrva meleg sem annak, ami alatta van, sem annak, ami a házban van. Persze egy pasztázás sokat segíthet, mert egyfelől látszik, hogy csoda, hogy van rajta paszta, másfelől ebből következik, hogy az se mindegy, milyen paszta. Lehetne akár napraforgómag olaj is ezzel az erővel, mert legalább állandó szotyi szag lenne a gép környékén. Csak ugye rendszeres időközönként újra kellene kenni, és a procra égettet meg le kell kaparni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)