Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
-
Pipiripi
senior tag
Én nem alap beállításról beszélek.
proci 3,2ghz, ram 800mhz
proci 3,36 ghz, ram 1050mhz
Ezt a két beállítást néztem, de nem éreztem gyorsabbnak a rendszert a gyorsabb ramtól. Konkrétan csak winrart néztem. Egy 4GB-s cuccot tömörítettem ki, és tök ugyanaz az eredmény jött ki mindkét beállításnál. Lehet van olyan eset, hogy látványos javulást hozhat, de ez alatt a röpke két hét alatt én nem tapasztaltam ilyet.

-
Pipiripi
senior tag
Talán érdekel vkit eladó ram, A-data EE 1000+

[link]
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Be van állítva a progi, hogy ha a 65C-t eléri, akkor visítson. Nincs olyan alkalmazás orthos-on kívül, ami efölé emelné a hőfokot. Szal megsülni biztos nem fog. 1,5V még nem olyan durva.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Garancia van rá, szal nagyon nem aggódok. Ez még nem számít extrém tuningnak.
8-as szorzóval megy 430-as fsb-n, a ramok 2,5-ös szorzón vannak, 1075mhz -
Pipiripi
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére

Nekem működik rendesen, bár nincs tv kártyám. Különbséget sem hallok a két driver között. Mondjuk nekem hangzásra az integrált hang is ugynolyan mint az audigy
Lehet rossz a fülem
A proci orthos alatt 66-71C úgy hogy fullon pörög a zalman. Viszont ha játszom, vagy bármilyen mást csinálok, akkor még a 60C-t sem éri el minimum ventillátor fordulat mellett
A proci 1,5V-t kap. Bár minden progi mást ír ki. Everest 1,47, cpuz 1,213, easy tune5 1,52
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Azt használom, amit cd-n adtak hozzá. De egyébként működik olyan driverrel is, ami jó audigy 2 és 4-hez is.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem audigy4-es van, és nincs vele semmi gondom.
-
Pipiripi
senior tag
Megnéztem tegnap amit kértél. 2-es szorzóval 400fsb --> 800mhz-nél 4-4-4-12-höz elég volt 1.825V. Ez a legkisebb amit be tudtam állítani, lehet kevesebb is elég lett volna.
Megnéztem még 1000mhz 4-4-4-12 2,3V kell, és a vége 1170mhz 5-5-5-15 2,3V. Memtest és windows-os memória teszteket is néztem, kb 20 percet mindegyikkel. Több idő sajnos nem volt.
Volt egy kis problémám is közben. Az egyik beállítást azzal jutalmazta a lap, hogy folyamatosan újraindulgatott. Cmos clear, elem ki-be, de nem segített. Már épp ki akartam szerelni gariztatáshoz, amikor eszembe jutott amit az oldaladon olvastam
Kipróbáltam, hogy az egyik újraindulás pillanatában rátoltam a jumpert, majd le és insert nyomkodás. Nem emlékeztem, hogy a floppy is kell, de így is működött, mert a backup biost beolvasta, és újraindult nagy megkönnyebbülésemre
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
F8 --> yes, ott van vmi cmos setting save, de az lehet nem az
ctrl + F1, utána a MIT menüben elő kell jönnie az időzitéseknek
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
melyik progival nézed?
ezek még az amd-s win-ek? Talán nem ártana akkor egy friss telepítés
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
C1E, EIST, VT
HT
én ezeket mind bekapcsolva hagytam, tuningra nálam semmilyen hatása sincs.
Az meg nem baj, ha takarékra veszi a procit, ha nem kell a power -
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Azt nem tudom. De ha megfogom a 60 fokos vidkarit, utána meg az nb hűtőt, érezni hogy kevésbé meleg, szal sztem reális
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Én nem pasztáztam át, így kb 50C, ha játszom akkor felmegy 57C-re, de csak mert nagyon befűt neki a vidkari

Sztem fölösleges b@szakodni vele. -
Pipiripi
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Szerintem Kingmaxot hagyjad. Nekem DS4-ben nem akart 800 fölé menni. Pedig asus lapban ment 840-et is. Alienben szokott lenni borda nélküli a-data kb ugyanazon az áron. Sztem az jobb
-
Pipiripi
senior tag
Megnéztem tegnap más szorzókkal is a ramokat, 3-as és 4-es-el egyaránt 1170mhz a vége, 5-5-5-15 2,3V. Túl sok időm nem volt tesztelni, de 20 perc orthos nem dobott hibát. Van még 2,66-os szorzó, ami nekem a legjobb lenne, de ott egybő hibázik sajnos

Így maradt a 2,5-ös 1075mhz-n.
Viszont csinált érdekes dolgokat. Első próbánál minden beállításnál indult rendesen a cucc. Viszont volt olyan, hogy egy már előzőleg működő beállítást csak másodszorra fogadott el. Elsőre visszaállította alapra. Viszont miután elindult, már működött rendesen akárhányszor is indítottam újra
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nekem a DS4 430-as fsb-nél +0,1 FSB és +0,1V MCH-val max 57C-re megy föl. Elég régóta használom így, és semmi gáz nincs vele. Szal ha nem akarsz fsb csúcsokat dönteni vele, akkor elég rá ez a passzív hűtés.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)