Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Lassan neki állok a tuningnak:[link]
Pozitívat csalódtam a no-name ramban. Egész jól megy, igaz az időzítései...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
Találtam grafikon itt a ph-n mekkora terhelést jelnet: [link] Ki lehetmérni: adott játék alatt áltag fps számot majd letiltom bios-ból és megnézem üresen mennyit fps-t produkál aztán SB-vel is. Igaz játéktól is függ (mint a tesztből is látszik) a terhelés mértéke. Bár nem tudom mikor lesz rá időm, mostanság tuti nem.

-
Qru
MODERÁTOR
Előkerült a szekrény aljából egy valódi
SB Live! 24bit-es hangkari. Sztetek jobb minőségű mint az alaplapi hangkártya? (Ha nem, akkor nem vacakolnék az insatllal...) -
Qru
MODERÁTOR
Van olyan procihűtő ami nem megy fel a DS4-re a heatpipe miatt? Le akarom cserélni a gyári coolert a procin és mivel nincs 5letem melyik legyen ezért ez szűkítheti a kört.
(most épp egy Giga G-Power pro felé hajlok, mert az alaplapra merőlegesen fújó, jól hűtené a heatpipeos részt is.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
Master-re ha jól sejtem, de megnézem otthon este mert most melóban vok. Azon van a win, a másikra csurognának a letöltések, stb Elég szokatlan a bios főleg a tuningos részről, előtte DFI-m volt. De annyit már tudok Ctrl+F1-re jön elő a plusz állítási lehetőségek.
Nem tudsz/tudtok ajánlani vmi ahol le van írva a tuningolás mikéntje? Ez az első Intel-es cuccom (és sata-s és DDR2-es) nem igazán vagyok még képben... (bezzeg K8-ból..
)
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Egy kis help kéne: Van két vinyóm az egyik Sata2 a másik Pata. Ha pata-s winyót (is) rá teszem, akkor nem töltődik be a win. Bootol, aztán csak feketeség. Próbáltam át jumperelni a pata-t de sehogy sem sikerült működésre bírnom a kettő együtt. Vmi 5let?
-
Qru
MODERÁTOR
A Silentpipe-feliratos fémlap is leszedhető a bordáról? (A Gigásat levettem, hogy jobban átjárja a levegő.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 16GB (30k) / 32GB (50k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ok!
Ha lesz időm este bepakolom az SB-t. Mivel tudnám kimérni melyik-mennyire terheli a procit? (vagy azért a kb 1,5 FPS miatt ne vacakoljak?
)

)