Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Pontosan én se, de kb arról van szó hogy az fsb növelése nem mindig okoz memória sebesség növekedést, ez azért van gondolom én, mert nagyobb fsb-nél instabilitást tapasztaltak, ezért belőttek referencia pontokat (váltási pontokat) számszerű fsb értéktartományokra, amikhez (tartományonként) egyedi memória kezelési értékeket rendeltek. Magyarán úgy vélem a lehetséges tuning stabilitását akarták ezzel biztosítani.
Szintén úgy rémlik hogy valami memset (csak beta verzióval? passz nem próbáltam) progival a ''performance level''-t állítva on the fly izé menet közben te magad állítgathatod ezt a szintet, talán minnél kisebb annál gyorsabb, és így sebesség növekedést érhetsz el.
Ha sok hülyeséget írtam majd kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest