Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Üdv!
Tegnap a nagy mp3-azás közben hallom,h beriaszt a CPU Fan Fail Warning. Bekukkantok a plexin, látom áll. Na go everest, azt írja a 36/39 fokosak a cpu magok. A Fan Speed Control Method 'auto'-n van. A kézikönyvből azt hámozom ki,h ilyenkor a bios állítja be automatikusan a fan sebességet. Gyorsan ráeresztek a 3dMark06-ot, gondoltam ez felhevíti annyira,h bekapcsoljon. Eleinte azt hittem,h egyszerűen hideg van ahhoz,h bekapcsoljon /1hónapja,amióta megvan,csak melegek voltak/. De nem kapcsolt be! Lefut mind2 cpu teszt, nézem everest-tel 52/56 fokosak, a venti mozdulatlan és még mindíg vinnyog! Resetelek, aztán elhallgat. Később épp' pókerezek, tehát nem terhelem le nagyon a rendszert, megint rákezd. De úgy,h 1másodpercig sípol, aztán ellhallgat, majd kb. 2-3 percig redszertelen időközönként, rendszertelen sípolásokkal ugyanez. Ránézve a cpu ventire ekkor úgy néz ki, mint 'aki' nem tud elindulni/felpörögni. Fordul 1et, +rándul és +áll. Legelőször az első indulásnál csinált ilyet,mikor a szervizes összerakta. Majd ugyanez többször, ezért sípolt úgy össze vissza. Megnézem a csatit, rendesen áll az alaplapon,nem lötyög,nem mozog. A hab a tortán az,h volt amikor abbahagyta a riasztást, úgy,h a venti szemmelláthatóan nem forgott.
A szintén vicces dolog az az,h csak kb. 4 napja kapcsoltam ba a venti figyelést, tehát lehet,h már 1000x csinálta, csak nem vettem észre.
Segítsetek, mert így a tuningnak sem merek nekifogni, félek,h megfőzném a procit.
Vagy állítsam át a control method-ot 'legacy'-re, esetleg 'full speed'-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest