Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Legyűrtem az összes pályát, így a vége felé már egészen belejöttem a dologba, nem sikerült túl gyakran az ellenségnek engem, vagy valamelyik társamat lelőni.
A bugok még mindig nagyon zavartak, egy pályán épp a fegyver újratöltésekor sikerült mentenie a programnak, ennek hála nem tudtam utána a fegyveremet használni. Gránátokat dobálhattam, parancsokat osztogathattam, mozoghattam, de se újratölteni, se távcsövet használni, se lőni nem tudtam. Ugyanitt sikerült egy pozitív hibát is előcsalni, ugyanis egy zavaróberendezésre dobtam épp a gránátomat, amikor lelőttek, majd megintcsak mentés következett. Elvileg hullának kellett volna lennem, de most a mentést visszatöltve éltem és virultam.
muris
Nem nagyon emlékszem a játék elejére, most egy hosszabb szünet után vettem elő. A légitámogatás úgy működik, hogy ki kell választani mondjuk a helikoptert ugyanúgy mint a társaidat, majd a célpontra tartva a menüből ki kell választani az attack parancsot. -
Gyusz
őstag
Most totálisan kikészített a játék. Öt próbálkozásból egyszer lelőttek a hetedik pályán, ez még OK. A többi négy alkalomból kétszer kivágott az asztalra, kétszer pedig úgy elakadt az egyik társam a domborzatban, hogy semmilyen parancsra nem tudott odébbállni. Nyíltabb terepeken elég jó a MI (bár ott is hajalmosak a kereszttűzben óvatosan lépdelni, ami nem túl szerencsés), de sűrűbb objektumok és magasságváltozsánál kész csőd az egész. Pedig nagyon jó játék, de úgy nézem ehhez egy jó adag türelem is kell.
-
Gyusz
őstag
Elkezdtem végre ezzel is játszani. A Vegas előtt semelyik Rainbow six nem kötött le, de az új rész nagyon tetsztett. Gondoltam próbára teszem az általam szintén mellőzött Ghost Recont is, és nem bántam meg. Igaz, még csak a második pályán vagyok, azonban a legújabb javítással is már kivágott egyszer az asztalra. Szóval bug azért még van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest