Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fáraó

őstag

válasz MichaelSD #359 üzenetére

Igazad volt! Lassan mentem előre, az ellenséget jobban ki lehetett lőni, így sokkal könnyebb volt. Szóval Sasszem Joe-k elintézve, játék végigjátszva. :)) Nagyon jó volt! A társakra mindig vigyáztam, így mindig 4-en maradtunk. Érdemes volt az utolsó pályán gránátokkal fellazítani az épület védelmét.
    Majd még egyszer végigjátszom, de nem hiszem hogy Hard-on, azt hiszem elég volt nekem a Normal nehézségi fok is. Jó volt a sztori is, az MI nem nyerte el a tetszésemet.

Spoiler poén:
    Amikor az építkezésről kellett megmenteni az elnököt, a taktikai térképen segítségével körbejártm az épülő alagsort és kilőttem az elleneket. Utoljára hagytam a hátulsó-középső kis szobát és elkezdtem befelé dobálni a gránátot. Csodálkoztam: miért nem hal meg a bent lévő hapsi. Na lementem, 5 perc rákészülés hogy berontok és lelövöm. Be is kommandózok nagy csatakiáltással, lövök is és feltűnik vmi furcsa. Ennek más a textúrája... Nem lő vissza...? Mi a fene? Odamegyek és látom, hogy ő a játékban az USA elnöke. Khmmm! Bocsika Elnök Úr!

Új hozzászólás Aktív témák