- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevewonder
aktív tag
válasz
liksoft #1392 üzenetére
Már nem nagyon tudom. Az biztos, hogy a 750-es vinyómról mentettem le a cuccokat.
Az első lépés az volt, hogy pmagic-el csináltam az 1t vinyóra egy 150-es és egy 750-es partíciót.
Második lépés 1hétre rá egy új win telepítése lett volna. Dvd berak. 150-es partíció kijelöl, de vmi nem tetszett neki, ezért reflexből töröltem mind a kettőt. A 150-es és a 750-est is. Újra megcsináltam a partíciókat és akkor jutott eszmbe, hogy a 750-esen voltak a cuccaim. Gép kikapcs. Ideg szétvet.
Harmadik lépésként gdb ntfs letölt. Elindít, de nem smakkolt. Kiírta, hogy töltsem le a fat-est. Fat verzió letölt; elindít. Látom, hogy fat16r-ra van formáza, amit lehetetlennek tartok, mert a pmagic nél tuti, hogy ntfs volt beállítva. Ettől függetlenül lefuttatam egy kb6órás keresést, de nem találta csak ezeket az efi meg boot mappákat 8Gb emlékeim szerint.
Ideg újra elönt; gdb kikapcs.
Most itt tartok. Win7 nem látja csak a partíciókat, de megnyitni már nem tudom, mert vmi hibát ír ki. -
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Win7 telepítésnél véletlenül leformáztam/partíciótörlés) az összes adatod a vinyómról. Persze új méretet is megadtam neki mire rájöttem, hogy mit csinálok.Néhány napja pakoltam át rá a cuccaimat. Pmagic-el beállítottam egy 150-es és egy 750-es partíciót. A 750-re ment minden kép és mappa.
Felraktam a gtb-t. Erre azt írja, hogy fat fájlrendszerFelratam a fat-es gtb-t is, de vmiért nem tudom használni. Ellenőrizte vagy 3órán keresztül, de nem látok semmi érdemes dolgot csak vmi efi meg boot mappákat.
Létezik, hogy eltűnt mindenem?Köszi, hogy segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- The Crew sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Meginogott a Netflix trónja Magyarországon
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest