Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoRoli
csendes tag
Sziasztok,
nagyon kérlekek Titeket, valaki segítsen.Vettem egy új külső hdd-t, amire elkezdtem letölteni, le is szedtem majd 60GB cuccot, amikor az egyik dvd-t ki akartam csomagolni, akkor derült ki, hogy fat rendszerű, ami nem támogatja a 4GB-nál nagyobb fájlokat.
Nekiestem partition magickel, hogy felosztom kettőre és átmásolom az ntfs-re, de a meglévő részt is ntfs-re formázta és eltűnt mindenem.
Próbáltam a get data backkel (ntfs), de nem talált semmit csak extend és system volume information mappákat mindkettő részben. Nem tudom mit csináljak, azóta nem írtam rá semmit és nem értem mit nem csinálhatok jól.Ha van valami tippetek kérlek segítsetek, sajnálnám azt a sok letöltést veszni hagyni…
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest