- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoRoli
csendes tag
Sziasztok,
nagyon kérlekek Titeket, valaki segítsen.Vettem egy új külső hdd-t, amire elkezdtem letölteni, le is szedtem majd 60GB cuccot, amikor az egyik dvd-t ki akartam csomagolni, akkor derült ki, hogy fat rendszerű, ami nem támogatja a 4GB-nál nagyobb fájlokat.
Nekiestem partition magickel, hogy felosztom kettőre és átmásolom az ntfs-re, de a meglévő részt is ntfs-re formázta és eltűnt mindenem.
Próbáltam a get data backkel (ntfs), de nem talált semmit csak extend és system volume information mappákat mindkettő részben. Nem tudom mit csináljak, azóta nem írtam rá semmit és nem értem mit nem csinálhatok jól.Ha van valami tippetek kérlek segítsetek, sajnálnám azt a sok letöltést veszni hagyni…
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest