- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Had osszam meg veletek az örömöm!
Ezzel a programmal minden cuccomat vissza tudtam állítani, még azt is, emit a GetDataBack nem is látott!
Ontrack EasyRecovery Professional v6.12.02
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Sok adatot visszahozott a GETDATA, de mégtöbb eltűnt. Ezek 6 karakteres könyvtárakban lennének vhol... Pl. 00014D, stb. Ezeknek a könyvtáraknak a tartalma üres...
Hogy lehetne ezeket visszaállítani?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Ma délelőtt lefuttam a Paragon Partition Manager Professional v8.5 töredezettségmentesítőjét az 500-as Samsungom 250 GB-os partícióján (ezen volt a Win). Sajnos egy kis áramszünet miatt resetelt a gép. Újraindulás után nem töltődött be az OP rendszer. Gondoltam csinálok egy XP javítást a telepítő lemezről, de meglepetésemre egy az egyben törlődött a partíció. Azt írta ki, hogy 250 GB-ból szabad 250 GB...
Mit tehetek? Próbákozzam a GETDATABACK-kel? Egyenlőre nem próbáltam még semmit sem csinálni vele. Milyen progival állíthatnám vissza a partícióm (rajta az adataimmal)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest