Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krivy
tag
Sziasztok!
A gondom a következő: szokásos dolog,win nem ismeri fel a winyót,de a felügyeleti eszközöknél megvan csak "olvashatatlan".
Végignyomtam a GDB-t,csináltam már Image fájlt is (250GB),de onnantól kezdve semmi. Nem tudom megnyitni sem.
Néztem videót a youtube-on is,hogy kell használni ezt a progit. Ott másoltak is vele. Én ha rámegyek arra,hogy copy,akkor előugrik egy ablak,hogy hova szeretném menteni és utána rányomok,hogy OK és bezáródik. Persze nem másol át semmit.Ilyenkor mi van? Pedig mindent lát,ami a winyón van.
Please HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest