- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagy bajt csináltam, kérem aki tud segítsen!
Otthoni PC-ben van
* egy 128GB SSD (C:\) és
* egy 1TB HDD (D.\ és E:\ -re partícionálva, de a partíció méretekre nem emlékszem).
C:\-n van a win7 rendszerem és minden fontos mentéseimet az E:\-re készítettem (10 évre visszamenőleg képek, dokumentumok, jelszavak, driverek, stb., stb) és a C:\-ről készült Norton Ghost mentéseimet.
Úgy döntöttem az E:\-n lévő Ghost-ból visszaállítom a C:\-t (rendszert), de valamit elszúrtam, mert felülírta a HDD-t, így a C:\-n maradt minden eredetiben, de a HDD-re ráírta a 2011.03.15-i rendszer Ghost mentésemet, eltüntetve róla az E:\ számomra nagyon fontos partíciót. Tehát E:\ nics csak egy db D:\Most így nézek ki, TC szerint:
Érdekes az, hogy azt a !Ghost könyvtárat ami eredetileg E:\-n volt és amiből a visszaállítást végeztem, átdátumozva meghagyta, de a D:\-t felülírta a régi C:\ fájlaival.
Szóval eltünt a számomra fontos E:\ teljes tartalma helyette csak a HDD látszik egyben.Kérdéseim:
* Orvoslásra a GetDataBack a legmegfelelőbb program?
* Ha igen, akkor az indító opciók közül, mit válasszak?
Első lehetőség nem jött be, ő csak a felülírt HDD jelenlegi fájlait látja.Tudtok segíteni? Nagyon fontos lenne minden tanács!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest