Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Az első képen a 3. és 4. máshogyan kezeli az adminisztrációs töredékeket.
A második képen jeleníti meg, hány feltételezett partíciót talált. Ezekből kell kiválasztanod egyet, ami a legjobban illeszkedik ahhoz, ami volt. Ha több is jó lehet, akkor mindegyiket végig kell esetleg nézni, melyik adja a legjobb találatot.
-
liksoft
nagyúr
Lehet, hogy nem kell, nem tudom. Én nem vagyok ott regisztrált, és több biztonsági szűrő van a FF-ban nálam, lehet, azok fogták a rendszert. Az viszont tuti, hogy 5 perc alatt nem tudtam eredeti felbontásban megnézni a képet, vagyis a környezet túl sokat "matat", amit nem szeretek, mert nem tudom ellenőrizni, mihez fér hozzá.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Ha rájöttél, hogy a sörözés után nem kell kapkodni, akkor gondold végig, most sem.
A GDB-nek csak az eszközt kell látnia, nem kell betűjel neki. Csak a regisztrált (És jól!) változat ment. Vigyázz arra, hogy a mentendő drive-ra írni tilos, vagyis csak másik drive lehet a cél. Ha a fentieket betartod, akkor többszöri próbálkozással meg fogod találni a helyes mentési metódust a GDB-n belül.
Sok sikert hozzá.
U.i.: A képet meg olyan helyre tedd fel, ahol nem kell java és egyéb engedélyeket adni a megnézéséhez, és esetleg nem kell regisztrált tagnak lenni. Ugyanis perceket szántam rá, de olvasható méretben nem tudtam megnézni. Így semmit nem ér, nem segítség se Neked, se nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest